Το νέο αμόρε της Demi Moore και… η «ζήλια» του Ashton!

Αυτό θα πει εκδίκηση! Εμ καιρό τώρα περίμενε η Demi Moore να πάρει το αίμα της πίσω για τα κέρατα που της φόρτωσε τόσον καιρό ο Ashton Kutcher, που στραβώθηκε και τον κοίταξε. Σου λέει με κερατώνεις κύριε εμένα τη star, με ό,τι ξανθό φοράει φούστα, με τη Rihanna (τι δεν το ξέρατε;) και με όλα τα χαζοχαρούμενα της showbiz και μάλιστα μέσα στο σπίτι μου κι εγώ θα σε αφήσω έτσι; Γιατί η Demi είναι κυρία. Και παίρνει την εκδίκησή της όπως πρέπει. Χωρίς πολλά λόγια και με αξιοπρέπεια! Σύμφωνα με τις φήμες, λοιπόν, η Demi Moore βγαίνει με τον 43χρονο συνάδελφό της και συμπρωταγωνιστή της στο ρομαντικό δράμα της Liza Azuelo με τίτλο «LOL», που θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας, Thomas Jane, ο οποίος είναι πρώην σύζυγος της Patricia Arquette και ο οποίος τη στήριξε πάρα πολύ στο χωρισμό της με τον Ashton αλλά και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας και τους πήρε μερικούς μήνες μέχρι να καταλάβουν ότι εδώ μπορεί και να υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… «Εκείνος τη φλέρταρε και στα γυρίσματα, αλλά εκείνη δεν έδινε σημασία», λέει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, προσθέτοντας πως εδώ και μερικούς μήνες Demi και Thomas επικοινωνούν τηλεφωνικά και έχουν βγει 2 – 3 ραντεβού. Αυτό που γοήτευσε την Demi και την έκανε να δει με άλλο μάτι τον Thomas -εκτός του ότι είναι κούκλος- είναι ότι είναι τελείως διαφορετικός από τον Ashton Kutcher και ότι έχουν μόνο 6 και όχι 15 χρόνια διαφορά! Αυτά έμαθε που λέτε ο Ashton Kutcher και πρασίνισε από τη ζήλια του. Σου λέει αντί να στενοχωριέσαι και να με παρακαλάς να γυρίσω κυρία μου εσύ μου κυκλοφορείς με νέους, ωραίους και επιτυχημένους;.. Ε! Όχι! «Δεν πιστεύω στις καλές και τις κακές μέρες. Απλώς υπάρχουν κάποιες μέρες που μαθαίνω λίγα και κάποιες μέρες που μαθαίνω πολλά. Σήμερα δυστυχώς έμαθα πολλά», έγραψε στο twitter ο ηθοποιός αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός.


Να σημειωθεί ότι ο φωτογραφικός φακός εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο Los Angeles, τον Ashton Kutcher και την κόρη της Demi Moore, Rumer Willis μέσα στο αυτοκίνητο του Ashton να κρύβονται από τους paparazzi και μάλιστα πανικοβλήθηκαν όταν τους είδαν. Η Rumer συγκεκριμένα τραγουδούσε σε club του Hollywood και ο πρώην πατριός της ήταν εκεί για να την στηρίξει και να την εμψυχώσει! Πελάτης του καταστήματος μάλιστα δήλωσε πως «ο Ashton ενθουσιάστηκε μόλις την άκουσε να τραγουδά και δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελά. Μόλις η Rumer κατέβηκε από τη σκηνή μάλιστα την αγκάλιασε σφιχτά και την φίλησε».

Δεν ξέρω αν η Demi θα χαρεί με το γεγονός αλλά σίγουρα εμείς χαιρόμαστε για τις νέες επιλογές της και για το γεγονός ότι του Ashton του χρειαζόταν ένα γερό μάθημα! Έτσι για να μαθαίνει! Keep going Demi!!!

 

Δείτε τις εκπομπές μου CINELOVERS και BIG COUPLE (Εκπομπή 3) στο hbchannel και μάθετε περισσότερα νέα για το Hollywood, τη showbiz και τη σχέση του Ashton Kutcher με τη Demi Moore.

http://www.hbchannel.tv/itv/diaskedasi-mousiki/1436-cinelovers

http://hbchannel.tv/itv/diaskedasi-mousiki/1498-big-couple;catid=15