Η Μαρία Μενούνος στο ελληνικό «Dancing with the stars»

H Μαρία Μενούνος η γνωστή Ελληνο-αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός γεννήθηκε το 1978. Το 1996 συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Massachusetts Teen USA και κέρδισε την πρώτη θέση και το 1999 συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Massachusetts USA όπου και κέρδισε την δεύτερη θέση. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood.

Menunos Maria

‘Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε την φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love. Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006. Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

Maria Menounos

Στην πρώτη εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, “Movies & Stars” Η Μαρία Μενούνος αυτοπροτάθηκε να έρθει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος και στο δικό μας “Dancing with the stars”.

“Ίσως να έρθω στην Ελλάδα να κάνω το δικό σας Dancing”, είπε η Μαρία Μενούνος και συμπληρώνει: “Τον αγάπησα το χορό, όταν καλυτερέψουν τα πόδια μου, θα αρχίσω ξανά να χορεύω”

Η συμμετοχή της στο αμερικάνικο «Dancing with the stars» και οι εξαντλητικές πρόβες έκαναν το κορμί της Μαρία Μενούνος να είναι πιο σέξι από ποτέ! Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο μουσικό φεστιβάλ «HeartRadio» στο Λας Βέγκας και μαγνήτισε τόσο το φωτογραφικό φακό, όσο και τους παρευρισκομένους με την εμφάνισή της. Με ένα απλό μπλουζάκι και ένα κολλητό, δερμάτινο παντελόνι, που τόνιζε τους γυμνασμένους γλουτούς της , η Μαρία πόζαρε με αυτοπεποίθηση στο φακό αναδεικνύοντας τη βελτιωμένη της σιλουέτα!

M1