Δείτε τι αυτοκίνητο οδηγούν οι 10 ισχυρότεροι “geeks” του κόσμου

Mark Zuckerberg. ιδρυτής του Facebook, φτάνει στο γραφείο του στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια με ένα αυτοκίνητο Acura TSX , το οποίο διατίθεται στην τιμή των 30.000 δολαρίων.

Bill Gates. ιδρυτής της Microsoft είναι παθιασμένος με τα αυτοκίνητα της Porsche, έτσι ώστε να διαθέτει μια συλλογή των εν λόγω οχημάτων. Με μια Porsche 911 Cabrio , αξίας 82.000 δολαρίων.

Sean Parker. Αυτός ο άνθρωπος συν-ιδρυτής του Napster, Plaxo και το Facebook, κυκλοφορεί  στο Σαν Φρανσίσκο με ένα Audi S5 , η τιμή του είναι 50.900 δολάρια.Αλλά για τα ταξίδια του προς το Λος Άντζελες ο Parker προτιμά να χρησιμοποιεί ένα Tesla Roadster , αξίας περίπου $ 100.000.

Larry Ellison. Αυτό Αμερικανός επιχειρηματίας, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Oracle, και μεγαλύτερος μέτοχος της NetSuite Inc, οδηγά ένα Allison Lexus LFA $ 375.000.

Sergey Brin. Ο ιδρυτής της Google είναι ένας μεγάλος οπαδός του Tesla Roadster , το οποίο αξίζει $ 100.000.

Larry Page. Ο συνιδρυτής της Google, διαθέτει επίσης ένα αυτοκίνητο Tesla .

Michael Dell. Στο Γκαράζ του Διευθύνων Σύμβουλου της Dell, μπορείτε να βρείτε  ένα Hummer H2 , το οποία δεν παράγονται πλέον, με κόστος $ 42.000.

Steve Ballmer. Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, ο οποίος έχει μια περιουσία αξίας 15 δισ. δολαρίων, έχει ένα  υβριδικό Fusion.

Dustin Moskovitz. Αυτός ο άνθρωπος μαζί με τον Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin και Chris Hughes είναι συν-ιδρυτής του Facebook. Όμως, παρά την τεράστια περιουσία του Dustin, οδηγεί  ένα  Volkswagen R32 , το οποίο κοστίζει 33.000 δολάρια.

Elon Musk. μηχανικός, επιχειρηματίας, συν-ιδρυτής της SpaceX και συστήματα πληρωμών PayPal, επίσης, προτιμούν να ταξιδεύει με ένα αυτοκίνητο Tesla .

via [ligoapola]