Ημέρες Καριέρας στην «Τεχνόπολις»

Στις13 & 14 Οκτωβρίουστην«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, 10:00-18:00,οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητάτε εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσειςαπό την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ελάτε στη φετινή συνάντησηΗμέρες Καριέρας 2012να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πληροφορηθείτε για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στηνεκπαίδευση, για προγράμματα κατάρτισης και νέα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς φορείς. Γνωρίστε τα νέαstart-upsτης αγοράς και τους τολμηρούς επιχειρηματίες τους, έτοιμους να ακούσουν τις ιδέες σας και να μοιραστούν μαζί σας τις πολύτιμες συμβουλές τους! Σας δίνεται η ευκαιρία, σε 2 ημέρες αφιερωμένες σε εσάς, να παρακολουθήσετε δωρεάν ενδιαφέροντασεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη.

Η διάθεσή σας και το βιογραφικό σας σε πολλά αντίτυπα είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Kariera

5€ είσοδος, εισιτήριο που ισχύει και για τις δυο ημέρες.

Η είσοδος είναιδωρεάνγια ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανέργου ή βεβαίωσης απόλυσης για τους εργαζόμενους με μπλοκ), πολύτεκνους και για όσους υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Στόχος της εκδήλωσης να φέρει σε επικοινωνία τους υποψηφίους με τις εταιρίες, τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, που συνολικά απαρτίζουν την αγορά εργασίας.

Το βασικό κοινό των Ημερών Καριέρας είναι:

  • Τελειόφοιτοιπου είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους και αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την αγορά εργασίας.
  • Νέοιπου αναζητούν το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή τους και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για μεταπτυχιακά και σεμιναριακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Εργαζόμενοιπου θέλουν να είναι ενήμεροι για τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας και παράλληλα αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα που θα τους εξασφαλίσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Ημέρες Καριέρας στην «Τεχνόπολις»