Μερικοί Άντρες Είναι Καλύτεροι Από Άλλους ~ Πρόταση Βιβλίου

10015062

 

Θα σας μιλήσω σήμερα για ένα βιβλίο το οποίο θεωρώ ότι θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε καταστάσεις διαζυγίου ή απλά ενός τυπικού χωρισμού. Εμένα σίγουρα με βοήθησε όχι μόνο να ξεχαστώ { γιατί η αναδρομή στο παρελθόν είναι αναπόφευκτη’ ορισμένες φορές’ αν και λάθος } , αλλά και να αγαπήσω το διάβασμα μιας και είναι μοναδικός ο τρόπος αφήγησης [ στο βιβλίο η συγγραφέας Μερλ Σαίην παρουσιάζει ιστορίες σχέσεων που έληξαν , κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γλάρος , έτος έκδοσης 1992 ].

Η συγγραφέας Μερλ Σαίην του βιβλίου ” Μερικοί Άντρες Είναι Καλύτεροι Από Άλλους ” εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός , παραγωγός εκπομπών στο ραδιόφωνο , υπεύθυνη προγραμμάτων με ιστορίες στην τηλεόραση , υπεύθυνη ύλης γυναικείων περιοδικών στον Καναδά. Έχει συνεργαστεί με πολλές εφημερίδες και περιοδικά ως κριτικός , ενώ ο πρωθυπουργός Τρυντώ την είχε συμπεριλάβει στο επιτελείο των συμβούλων του.

Το βιβλίο πραγματεύεται τις σχέσεις συνεπώς παρά τον τίτλο που φέρει προορίζεται τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτές. Είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει όσο και εμένα’ αφού μέχρι την τελευταία του σελίδα σας προσφέρει τροφή για σκέψη. Σαφώς μην περιμένετε ότι διαβάζοντας ένα βιβλίο που ανήκει στον τομέα της κοινωνικής ψυχολογίας’ μολονότι ο λόγος που χρησιμοποιείται είναι λιτός’ θα σας παρουσιάσει δια μαγείας τον τέλειο σύντροφο…

Ωστόσο θα συνεισφέρει στο να κατανοήσετε για ποιο λόγο προβήκατε στην δημιουργία συγκεκριμένων σχέσεων , να αφήσετε σοφότεροι πλέον’ τις αναμνήσεις πίσω’ και να βρεθείτε πιο κοντά στη σχέση που ψάχνετε & πραγματικά σας αξίζει !