Ο Καπετάν Φασαρίας – Παιδική Θεατρική Παράσταση

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους πολίτες μέσα από κοινωνικές- πολιτιστικές δράσεις με σκοπό να βελτιώσουμε όλοι μαζί την ποιότητα της ζωής μας. Στα πλαίσια των πολιτιστικών μας δράσεων διοργανώνουμε στο χώρο μας «Αίθουσα ΔΡΩ», Διστόμου 45 Κολωνός, θεατρική παράσταση με συμβολικό κόστος εισιτηρίου και τίτλο:

«Ο Καπετάν Φασαρίας»

Πρόκειται για ένα νέο θεατρικό έργο του Κοσμά Χειράκη, κατάλληλο για παιδιά δημοτικού, το οποίο παρουσιάζει η θεατρική ομάδα ΤΣΙΡΙΤΣΑΝΤΣΟΥΛΕΣ.

FASARIAS

Λίγα λόγια για το έργο:

Δύο φίλοι αποφάσισαν να γίνουν πειρατές και να κατακτήσουν τον κόσμο. Πριν καν ξεκινήσουν, μέσα από μπερδέματα και παρεξηγήσεις, αλλά και μέσα από την δυνατή φιλία που τους δένει θα ανακαλύψουν μικρές και μεγάλες αξίες της ζωής.

Το έργο μας προτρέπει να κάνουμε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ… το βήμα που θα το ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα βήματα που θα μας φέρουν κοντά στον στόχο μας κάθε φορά. Είναι ένα έργο που ευελπιστεί να δώσει ώθηση και ερέθισμα στα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την παράστασή μας και να μας γνωρίσετε από κοντά.