Η κόρη της Whitney Houston αρραβωνιάστηκε… τον αδερφό της!

293.houston.lc .030311

Έχουμε σκάσει που λέτε καλοκαιριάτικα από τη ζέστη σ’ αυτήν τη χώρα… θα μας αποτελειώσουν οι stars του Hollywood ξανά μ’ αυτά που κάνουν. Σου λέει λοιπόν η κοπελιά: «Που να ψάχνω τώρα για άντρα μες την κρίση? Δεν θέλουν και σχέση… Μπορεί να με θέλουν και για τα λεφτά μου… Ας πάω στα σίγουρα η γυναίκα να ηρεμήσω…». Κι έτσι αποφάσισε όχι μόνο να κάνει σχέση αλλά και να παντρευτεί τον θετό αδερφό της…

Bobbi13f 1 Web

Ο λόγος για τη κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας και ηθοποιού Whitney Houston και του R&B τραγουδιστή Bobby Brown, Bobbi Kristina Houston Brown και τον θετό αδελφό της Nick Gordon. 10 χρόνια ζούσαν μαζί τα παιδιά πριν τον θάνατο της τραγουδίστριας και μετά την υιοθεσία του Nick σε ηλικία 12 ετών από την τραγουδίστρια, όταν, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πατέρας του φυλακίστηκε και η μητέρα του δεν μπορούσε να τον φροντίσει. Ε όπως καταλαβαίνετε δεν αργεί να γίνει το κακό.. Ερωτεύτηκαν τα παιδιά ενώ οι φήμες οργίαζαν για το αν είναι όντως μαζί ή όχι.. Πλέον, όμως, επιβεβαιώνουν από μόνοι τους τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι καθώς κοινοποιούν τα φιλιά τους στο Twitter, με ένα μονόπετρο να κοσμεί το χέρι της προσεχώς κυρίας Gordon! Σε φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter της η 19χρονη Bobbi συγκεκριμένα, οι δυο τους φιλιούνται ενώ η ίδια γράφει: «Ένας από τους βασικούς λόγους που χαμογελάω σήμερα.:) Σ’αγαπώ booboo, για πάντα. Πλέον είμαστε ΕΜΕΙΣ τώρα».

Bobbi Kristina And Nick Gordon

Στο μεταξύ, την Παρασκευή, η Bobbi Kristina έκανε τατουάζ στον καρπό της τα αρχικά του ονόματος της μητέρας της (WH), όπως έχει και ο αγαπημένος της, για να τιμήσουν τα 49α γενέθλια της Whitney, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ το μονόπετρο στο χέρι της δείχνει ότι μάλλον τα πράγματα είναι σοβαρά… Τι να πω τώρα εγώ? Είχαμε την Angelina (Jolie) ερωτευμένη με τον αδερφό της… τώρα έχουμε και την Bobbi… Μαζευτείτε κοπελιές… πόσα ακόμα να αντέξουμε οι άμοιροι πολίτες…?