Η Miley Cyrus… μαμά!!!

Miley Cyrus 47

Τι άλλο θ’ ακούσουμε σ’ αυτό το Hollywood; Απ’ το κακό στο χειρότερο πια! Δεν έχει τι να κάνει που λέτε η Miley Cyrus ανάμεσα στα διαλείμματα από τα γυρίσματα και τις ταινίες και σου λέει δεν κάνω κανένα παιδί έτσι για να απασχολώ τα χέρια μου μωρέ! Άλλωστε αυτή θα το μεγαλώσει; Σιγά μην κάτσει να σκάσει!

Στα 19 της που λέτε η ηθοποιός, τραγουδίστρια και teen idol της Αμερικής έχει αποκτήσει ήδη χρήμα και δόξα για να ζήσει 2 ζωές! Τα τελευταία χρόνια μάλιστα και συγκεκριμένα από το 2009 εκτός από καριέρα έχει και σχέση- ή καλύτερα- έρωτα με τον 22χρονο ηθοποιό και πρωταγωνιστή της ταινίας «The Hunger Games» Liam Hemsworth, ο οποίος είναι και κούκλος! Άσε που φήμες λένε ότι τον αρραβωνιάστηκε κιόλας! Σου λέει λοιπόν πονηρά σκεπτόμενη η ηθοποιός πώς θα τυλίξω το παιδί για να σταματήσουν να μας σχολιάζουν οι φυλλάδες και να γλυτώσουμε το χωρισμό; Κρίση έχουμε είμαστε τώρα να χάνουμε αγόρια..; Μάλιστα συμφωνεί και η μαμά μη σου πω και ο μπαμπάς που της είπαν ότι θα είναι δίπλα της στην απόφασή της αυτή. «Αφού το πήρα απόφαση να γίνω μητέρα, θα σταθούν δίπλα μου και δεν θα ακούνε τις κακόβουλες κριτικές», είπε χαρακτηριστικά.

Miley Cyrus Liam Hemsworth

Πώς της ήρθε τώρα αυτό; Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «USWeekly» αποκάλυψε ότι θα γίνει σύντομα μητέρα, αφού το «καμπανάκι» της έχει χτυπήσει! Πάντως τα ξένα μέσα λένε ότι μπορεί η Miley να είναι αρκετά ώριμη και να έχει καταφέρει να διατηρεί μόνιμη σχέση με τον Liam και να μην ξενοκοιτάει όπως κάνουν άλλοι στην ηλικία της αλλά δεν παύει να είναι ακόμα στην εφηβεία. Ο Liam πάλι δεν ξέρουμε τι λέει γι’ αυτό αλλά γενικά του συνιστούμε να προσέχει αν το δικό του καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει ακόμα! Άντε με το καλό!