Και στα δικά μας…

 

Brad Pitt Angelina Jolie11

 

«Πού ‘ν το πού ‘ν το το δαχτυλίδι; Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις»! Μην ψάχνετε άλλο. Βρέθηκε το δαχτυλίδι στο χέρι, συγκεκριμένα στο δάχτυλο, της Angelina Jolie, η οποία ανακοίνωσε και επισήμως τον αρραβώνα της με τον Brad Pitt, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια, αρκετές ταινίες και πολλά παιδιά αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι! Ήδη μάλιστα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με το δαχτυλίδι αρραβώνων από το County Museum of Art’s Chinese Gallerie του Los Angeles. Η Angelina δήλωσε ότι τα παιδιά τους (υιοθετημένα και βιολογικά) είναι πολύ χαρούμενα με το γεγονός. Άλλωστε το ίδιο το ζευγάρι είχε παραδεχτεί πρόσφατα ότι τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ να δουν τους γονείς τους παντρεμένους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυπόθητο δαχτυλίδι σχεδίαζε ένας από τους πιο φημισμένους κοσμηματοπώλες του Beverly Hills, ο Robert Procop, σε συνεργασία με τον Brad Pitt, για περισσότερο από ένα χρόνο. Να σημειωθεί ότι το εν λόγω δαχτυλίδι στοίχισε στον Brad Pitt το “πενιχρό” ποσό των  381.000 ευρώ, κάνοντάς το το ακριβότερο δακτυλίδι που δόθηκε ποτέ στο Hollywood. Επίσης, το συγκεκριμένο δακτυλίδι είναι φτιαγμένο να ταιριάζει μόνο στην Angelina και τα πετραδάκια είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αγκαλιάζουν το δάκτυλό της!

 

Η οικογένεια των Brangelina αποφάσισε πως ο ιδανικότερος προορισμός για το γλέντι του πολυπόθητου αρραβώνα των Brad Pitt και Angelina Jolie είναι τα νησιά Galapagos. Έτσι σύσσωμη η οικογένεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Baltra και μετά πήγε στο Royal Palm Hotel Resort σε μια υπερπολυτελή βίλα αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτούς. Πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι η Angelina ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μόλις ο Brad Pitt της έκανε την πρόταση. Κι εγώ τώρα αναρωτιέμαι; Έκλαιγε για την πρόταση, για το πανάκριβο δαχτυλίδι, για τα παιδιά που αναγκαστικά πήρε μαζί στο ταξίδι του μέλιτος ή για τα 381.000 ευρώ που θα προτιμούσε να χαρίσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις; Όπως και να ‘χει πάντως τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

 

Δείτε την εκπομπή μου CINELOVERS (Επεισόδια 17 και 36) στο hbchannel και μάθετε τα πάντα για τον Brad Pitt και την Angelina Jolie. http://www.hbchannel.tv/itv/diaskedasi-mousiki/1436-cinelovers