Να ζήσει η Keira Knightley με τον αγαπημένο της και καλό… sex!

Keira james walking

Αυτό το κορίτσι πια θα μας τρελάνει… Εκεί που δεν μπορούσε να μείνει σε σχέση με κανέναν άνθρωπο του Hollywood… ξαφνικά ο εκπρόσωπος τύπου της ανακοινώνει ότι αρραβωνιάστηκε! Δεν έχουν τι να κάνουν μου φαίνεται στον πλανήτη Hollywood και λένε να κάνουν κανένα γάμο έτσι για να περνάει η ώρα στα διαλείμματα από τις ταινίες…

Η ηθοποιός, λοιπόν, και πρωταγωνίστρια των «Πειρατών της Καραϊβικής», Keira Knightley, αρραβωνιάστηκε τον καλό της, James Righton, έπειτα από 15 μήνες σχέσης, και όπως είναι φυσικό, δηλώνει ευτυχισμένη. Το χαρμόσυνο γεγονός, επιβεβαίωσε μάλιστα ο εκπρόσωπος τύπου της 27χρονης ηθοποιού, ο οποίος όμως δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο, μιας και η Keira γενικά αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της- για να μην το ματιάσουν καλέ το κορίτσι- όχι ότι είναι σνομπ! Το σίγουρο πάντως είναι, πως πλέον η σχέση της με τον 28χρονο rock τραγουδιστή φίλο της, έχει επισημοποιηθεί και αναμένεται και ο γάμος ελπίζω ή ο χωρισμός!

Keira james

Να σημειώσω εγώ εδώ ότι η Keira έχει πει ότι στις σχέσεις της είναι απαίσια καθώς έχει συνέχεια συναισθηματικές μεταπτώσεις και ότι ο ιδανικός άντρας γι’ αυτήν είναι ένα μείγμα των Orlando Bloom και Johnny Depp. Τώρα κατά πόσον ο James Righton μοιάζει στον Orlando και το Johnny κρίνετέ το εσείς… Να μου πεις η Keira είχε χάλια γούστο στους άντρες εξ’ αρχής.. Να ξεκινήσω από το μοντέλο και τραγουδιστή James Dornan που τα είχε το 2005 ή από το συμπρωταγωνιστή της στο «Περηφάνια και Προκατάληψη» Rupert Friend, με τον οποίο τα είχε πολλά χρόνια επίσης.. Άσε που λέει ότι τον Rupert τον χώρισε γιατί δεν ήθελε να βγαίνουν και να κάνουν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ενώ από την άλλη δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της…

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η σχέση της με τον James περιλαμβάνει πολύ sex μιας και η ηθοποιός έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι εθισμένη στο sex.. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που παίζει σε ταινίες υπό τον όρο να κάνει sex με τον συμπρωταγωνιστή της, το οποίο βάζει πάντα ως ρήτρα στο συμβόλαιο.. Τα συμπεράσματα δικά σας… Α ξέχασα! Να ζήσουν καλέ τα παιδιά!

 

Δείτε τις εκπομπές μου CINELOVERS (Επεισόδιο 22) και BIG COUPLE (Εκπομπή 3) στο hbchannel και μάθετε περισσότερα νέα για το Hollywood, τη showbiz και την Keira Knightley.

http://www.hbchannel.tv/itv/diaskedasi-mousiki/1436-cinelovers

http://hbchannel.tv/itv/diaskedasi-mousiki/1498-big-couple;catid=15