Μωάμεθ η ταινία – Innocence of Muslims Movie – Ένας σκηνοθέτης πορνό έβαλε φωτιά στο Ισλάμ!

Η περίφημη «ταινία», το τρέιλερ της οποίας ανέβηκε στο Youtube στις 2 Ιουλίου, με θέμα την «ζωή» του προφήτη Μωάμεθ, κάθε άλλο παρά ιστορική αναφορά μπορεί να χαρακτηριστεί. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλο το 14ων λεπτών “trailer” που έχει ξεσηκώσει την οργή των  Μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο.
Marantz Video Still
Θα σας προτρέψουμε να μην το δείτε για δύο λόγους. Ο ένας είναι αν αισθάνεστε ότι προσβάλλονται τα θρησκευτικά σας αισθήματα εφόσον είστε Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Ο άλλος λόγος για να μη δείτε αυτό το βίντεο, είναι γιατί θέλετε να προστατεύσετε την αισθητική σας από κάτι τόσο άθλια φτιαγμένο.

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το πρόσωπο του παραγωγού της ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων» που προσβάλει τον Μωάμεθ και έχει προκαλέσει αιματηρές διαδηλώσεις στη Μέση Ανατολή.

Στη φωτογραφία ο Νακούλα Μπασελί Νακούλα διακρίνεται σε ένα break από τα γυρίσματα της ταινίας του, συντροφιά με την 21χρονη ηθοποιό Anna Gurji η οποία σήμερα δηλώνει ότι εξαπατήθηκε από τον παραγωγό και παρότι αθώα τρέμει για τη ζωή της (και τη ζωή των συγγενών της) λόγω της οργής του μουσουλμανικού κόσμου.

Το FBI έχει ανακοινώσει επισήμως ότι πράγματι ο 55χρονος Νακούλα Μπασελί Νακούλα –γνωστός και ως Σαμ Μπακιλέ- είναι ο άνθρωπος πίσω από την ταινία «Innocence Of Muslims» που έβαψε με αίμα τις αμερικανικές πρεσβείες στη Μέση Ανατολή. Όταν οι αστυνομικοί τον συνόδευσαν από το σπίτι του στο τμήμα για ανάκριση είχε κρύψει όλα του τα χαρακτηριστικά καθότι και ο ίδιος, από την ημέρα που βγήκε στη δημοσιότητα το όνομά του, φοβάται για τη ζωή της οικογένειάς του.Article 0 15063b31000005dc 586 634x432 570x3761

Ο παραγωγός είναι Αμερικανός πολίτης, αιγυπτιακής καταγωγής και Χριστιανός Κόπτης, γνωστός στις αστυνομικές αρχές από τη σύλληψή του για διακίνηση ναρκωτικών. Από τη φυλακή βγήκε πέρσι τον Ιούνιο και άρχισε την παραγωγή της επίμαχης ταινίας προσλαμβάνοντας ένα σκηνοθέτη ο οποίος γυρνά κυρίως ταινίες soft πορνό.

Μέχρι στιγμής επτά άτομα έχουν σκοτωθεί (ανάμεσά τους ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη) και εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί στις διαδηλώσεις που ξεκίνησαν από τη Μέση Ανατολή και εξαπλώθηκαν σε Βρετανία και Αυστραλία.

C174af0de4ec246b8737dd1619d57b6f Xl

Article 2203900 15094d21000005dc 518 636x799 570x699

Έντρομη η νεαρή ηθοποιός που διακρίνεται στη φωτογραφία με τον παραγωγό ξέσπασε: «Υποδύομαι στην ταινία τη νεότερη νύφη ενός χαρακτήρα που λεγόταν Τζορτζ. Δεν είχα ιδέα ότι το «Τζορτζ» θα γινόταν «Μωάμεθ» και η ταινία θα έπαιρνε τέτοιο χαρακτήρα. Έχουν ντουμπλάρει τη φωνή μου. Εγώ δεν είπα ποτέ τη λέξη Μωάμεθ. Είμαι όλες αυτές τις μέρες κλειδωμένη στο σπίτι μου. Έχω τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι άνθρωποι από τη Μέση Ανατολή θα με κατηγορήσουν. Είμαι Καθολική Χριστιανή, οπότε μπορεί να σκεφτούν ότι έχω κάτι εναντίον των Μουσουλμάνων. Παίρνω χάπια για να κοιμάμαι τα βράδια. Κλαίω όλες αυτές τις μέρες. Νιώθω προδομένη. Το πρόσωπό μου είναι σε αυτή τη ταινία. Ο κόσμος βλέπει αυτή τη φρικτή ταινία και βλέπει κι εμένα».