Πως θα πετύχεις επανασύνδεση σχέσης μετά από χωρισμό

epanaaaa

Χώρισες πριν λίγο καιρό με τον/την πρώην σου αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις να τον/την σκέφτεσαι και θέλεις να τον/την κερδίσεις πίσω.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσει?Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα καταφέρεις; Ποια είναι η μέθοδος που θα  οδηγήσει στην επανασύνδεση με τον/την πρώην σου??

  • Απολογισμός της σχέσης: Πρώτα απ’ όλα πρέπει να καταλάβεις ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χωρίσατε. Ναι, σίγουρα ειπώθηκε κάποια δικαιολογία όπως “Δεν πάει άλλο…” αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος. Αν θέλεις να φτάσεις στην επανασύνδεση και να είστε καλά πρέπει να βρείς του λόγους που φτάσατε στο χωρισμό.
  • Δώσε χρόνο  στον εαυτό σου: Πρέπει να δεις την κατάσταση πιο ήρεμα και πιο ξεκάθαρα. Ο χωρισμός είναι ακόμα “φρέσκος” και σίγουρα σε κατακλύζουν συναισθήματα και σκέψεις:

“Τον/την θέλω πίσω ξανά”

“Πως θα τον/την ξανακερδίσω”

“Δεν αντέχω μακριά του/της “

“υπάρχει τρόπος να γυρίσει ξανά ο/η πρώην μου?”

Πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου τον χρόνο να σκεφτεί μακρυά από τον/την πρώην σου. Είναι ένα αναγκαίο βήμα για την επανασύνδεση

 
  • Μην ρωτάς τι κάνει: Σίγουρα καίγεσαι να μάθεις τι κάνει αλλά δεν πρέπει. Μην ρωτάς τους φίλους της/του ή την οικογένεια του Μην κοιτάς τη σελίδα του/της πρώην σου στο facebook ή στο twitter.
  • Κόψε κάθε επικοινωνία: Και αυτό δε σημαίνει μόνο να μην πάρεις τηλέφωνο αλλά δεν πρέπει να στείλεις ούτε μήνυμα, ούτε email, ούτε inbox!!
  • Μην κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις: Μην παρακαλέσεις, μην δείξεις οτι ζηλεύεις ή ότι τον/ την έχεις ανάγκη, μην δείξεις οτι στεναχωριέσαι , μην προκαλείς τσακωμούς. Η λύπηση του/της δεν θα οδηγήσουν στην επανασύνδεση σας.
  • Ανανεώσου: Άλλαξε χτένισμα ή στυλ. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και βγες με φίλους σου. Σίγουρα αυτό θα τον/την κάνει να αναρωτιέται και σίγουρα θα θέλει να μάθει τι συμβαίνει στη ζωή σου!