Σχέση με μικρότερη, τι πρέπει να προσέξεις?

σχέση με μικρότερη γυναίκα

Μόλις έχεις αναπτύξει σχέση με μια μικρότερη γυναίκα και αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι, ποια σημεία θα πρέπει να προσέξεις για να κυλήσουν όλα ρολόι.

 Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε 4 σημαντικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου:

 Ωριμότητα

Είσαι μεγαλύτερος άρα είναι απαραίτητο να είσαι και ο πιο ώριμος μέσα σε αυτή την σχέση.  Πιθανότατα η ωριμότητα και η ηρεμία να ήταν τα στοιχεία αυτά που η νέα σου μικρότερη σύντροφος έψαχνε και έλειπε μέχρι τώρα από τις σχέσεις τις με συνομηλίκους άντρες.

Προσοχή στα δώρα

Είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο.  Ο μεγαλύτερος άντρας διαθέτοντας μια χρηματική άνεση  σε σχέση με τους μικρότερους, αγοράζει το ένα δώρο μετά το άλλο στην κοπέλα με σκοπό να την εντυπωσιάσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι η κοπέλα σου θα κακομάθει και θα περιμένει συνέχεια δώρα και εκπλήξεις από εσένα, σε σημείο που αν δεν το κάνεις να της κακο φανεί πολύ. Προσοχή λοιπόν, δεν χρειάζονται υπερβολές σε αυτό το θέμα

Διάθεση

Ξέρω, έχεις βαρεθεί να βγαίνεις συνέχεια έξω, να πηγαίνεις από το ένα club στο άλλο και να σου πω κάτι? Είναι λογικό. Έχεις μεγαλώσει και δεν έχεις την όρεξη που είχες πριν από 5 χρόνια.

Δεν σου ζητάω να ξαναγίνεις το party animal που ήσουν κάποτε αλλά πρέπει να σκεφτείς ότι τώρα έχεις σχέση με μια μικρότερη γυναίκα που πιθανόν να έχει όρεξη για συχνές εξόδους. Θα πρέπει λοιπό να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Κάνε της το χατίρι και συνόδεψε την κάποιες φορές έξω ακόμα και αν δεν έχεις την διάθεση. Το πιθανότερο είναι να σου έρθει στην συνέχεια.

Ζήλια

Τέλος θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι σαν πιο ώριμος …απαγορεύονται οι ζήλιες. Μην μπεις στην διαδικασία να της κάνεις σκηνές επειδή θέλει να βγει έξω με τις φίλες της. Είναι φυσιολογικό, το έκανες και εσύ μερικά χρόνια πριν. Δείξε την ηρεμία και την κατανόηση που οφείλεις σαν μεγαλύτερος.