Θέλεις να κερδίσεις χρήματα; Η Avon σου δίνει την ευκαιρία!

Γίνε μέλος της AVON μέχρι 28/12/2012 και μπες στη κλήρωση για ένα μαγευτικό ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα!

 

Start PhotoΠάντα υπάρχει μία διέξοδος και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η Avon προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις ένα δικό σου ξεκίνημα, να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να αποκτήσεις την οικονομική ανεξαρτησία που θέλεις.

Στην Avon:
– ασχολείστε από το σπίτι σας,
– ακολουθείτε το δικό σας ωράριο,
– είστε εσείς αφεντικό του εαυτού σας,
– έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, ευχάριστα και εύκολα και όλα αυτά χωρίς κάποια επένδυση.

Η ενασχόλησή σας ως Αντιπρόσωπος Avon είναι εύκολη και αποτελεσματική, γιατί οι καταναλωτές μας γνωρίζουν την Avon και την εμπιστεύονται. Η επιλογή είναι δική σας μόνο η Avon σας προσφέρει την ελευθερία να επιλέξετε και να ζήσετε τη ζωή που ονειρευόσαστε – τη ζωή που πραγματικά σας αξίζει!

 Η AVON είναι η ηγέτιδα εταιρεία στην κατευθυνόμενη πώληση από το 1886 και η πιο αναγνωρίσιμη μάρκα ομορφιάς παγκοσμίως, τόσο στον τομέα περιποίησης επιδερμίδας και αντιγήρανσης, όσο και στο μακιγιάζ με τη συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Η Avon νοιάζεται για τις γυναίκες κάθε κουλτούρας και ηλικίας -όχι απλά ως καταναλώτριες και Αντιπροσώπους- αλλά ουσιαστικά ως ανθρώπους. Πιστεύει στην προσφορά κοινωνικού έργου στις γυναίκες και το περιβάλλον στο οποίο ζουν και εργάζονται, με στόχο όχι μόνο την οικονομική τους ευημερία, αλλά επίσης την υγεία και την ασφάλειά τους.

Πάνω από 6 εκατομμύρια Αντιπρόσωποι προωθούν τα προϊόντας της με τα πιο καινοτόμα εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων. Από την πώληση πρόσωπο με πρόσωπο, μέχρι την ηλεκτρονική παραγγελιοληψία, η Avon κάνει εύκολη την προσπάθεια για επιτυχία, προσωπική καταξίωση και κέρδη!

19980
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα Αντιπροσώπων Avon μπορεί να γίνει πολύ εύκολα online.

Γίνε μέλος της AVON μέχρι 28/12/2012 και μπες στη κλήρωση για ένα μαγευτικό ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα!