Γνωρίστε τον κόσμο στην Ελλάδα. Meet the World in Greece.

Πολλά likes και shares συγκεντρώνουν οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Άρη Καλογερόπουλου για την καμπάνια Meet the World in Greece, η οποία αναδεικνύει με έναν τρόπο ξεχωριστό, ιδιαίτερο και αρκετά διαφορετικό σε σχέση με όλους όσους έχουμε δει μέχρι σήμερα τις απίστευτες ομορφιές της Ελλάδας.

Η εξωγήινη ομορφιά της Ελλάδας… κατακτά το διαδίκτυο και σαρώνει σε likes και shares!!!

Μια εικόνα από παραλία της Σαντορίνης, μια από τη Νίσυρο, μια από τη Μήλο και μια από την Κεφαλλονιά οι οποίες παρομοιάζονται με τους πλανήτες Αρη, Αφροδίτη, το Φεγγάρι και τον Ουρανό αναδεικνύουν την ποικιλία του φυσικού τοπίου στη χώρα μας και την… εξωπραγματική του ομορφιά.

Στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε όλον τον πλανήτη σε ένα μικρό πακέτο. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει η ευφάνταστη καμπάνια χρησιμοποιώντας φωτογραφίες πολλών φωτογράφων από όλον τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να πάτε στις Μπαχάμες για να βρείτε αυτές τις θάλασσες, ελάτε απλώς στην Ελλάδα, λέει στην λεζάντα και το αποδεικνύσει με εικόνες. Η καμπάνια ξεκίνησε στο Facebook με τον τίτλο Meet the world in Greece.

Meet the World in Greece 1 Meet the World in Greece 2

Meet the World in Greece 3

Meet the World in Greece 4

Meet the World in Greece 5

Meet the World in Greece 6

Meet the World in Greece 7 Meet the World in Greece 8 Meet the World in Greece 9 Meet the World in Greece 10 Meet the World in Greece 11 Meet the World in Greece 12