Κερδίστε 3 πρωτότυπα ημερολόγια – “BLANK” Poster Calendar

Ένα ημερολόγιο, διαφορετικό.
Ένας καμβάς για να αποτυπώσεις γεγονότα, εμπειρίες και σχέδια.
Μια λευκή σελίδα για να αφήσεις το δικό σου σημάδι πάνω στη νέα χρονιά.
Το μέλλον σου αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα.
Και το πιο σημαντικό;
Εσύ είσαι αυτός που το σχεδιάζει.
BLANK Poster Cal_22
Είδαμε το “BLANK” Poster Calendar για πρώτη φορά πέρσι και μας έκανε εντύπωση το ιδιαίτερο σκεπτικό πίσω από την υλοποίηση του. Με αφετηρία τη ρήση του Abraham Lincoln “The best thing about the future is that it comes only one day at a time”,το ημερολόγιο φαίνεται εντελώς άδειο στο ξεκίνημα της χρονιάς! Κάθε μέρα ο ιδιοκτήτης του καλείται να κάνει ένα σχέδιο, προκειμένου να αποκαλύψει την ημερομηνία. Έτσι μέρα με τη μέρα το ημερολόγιο “γεμίζει” και στο τέλος το κάθε ημερολόγιο είναι είναι μοναδικό. Το “BLANK” Poster Calendar, περιλαμβάνει το poster σε διάσταση 50×70, και μαύρο μολύβι Faber Castell. Διατίθεται σε καταστήματα Παπασωτηρίου, στο applestozebras.eu και στο amazon.co.uk. Σχεδιασμός: Antonis Makriyannis | Design
BLANK Poster Cal_17

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 3 πρωτότυπα ημερολόγια “BLANK” Poster Calendar θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα:

1. Πατήστε το like

 

2. Κάντε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.

3. Και συμπληρώστε τη φόρμα (ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρησιμοποιήστε το πραγματικό σας email γιατί μέσω αυτού θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές!)

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 1/1/2013 στις 18:00 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο www.funday.gr και στη σελίδα μας στο facebook. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής του δώρου.
Καλή επιτυχία σε όλους!
BLANK Poster Cal_09

 Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό