Απολαυστικός Διαγωνισμός! I LOVE YOGURT!

Οι νικητές του διαγωνισμού I LOVE YOGURT!

 

Όλη μέρα, κάθε εποχή, με καυτό ήλιο ή και με βροχή, εμείς στο I LOVE YOGURT, έχουμε βρει την πιο νόστιμη συνταγή.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και είναι σίγουρο πως θα μας αγαπήσετε!

Γιατί προμηθευόμαστε τις καλύτερες πρώτες ύλες, φρέσκο ελληνικό γάλα και γιαούρτι, λαχταριστά φρούτα και premium toppings, που είναι σίγουρο ότι θα κάνουν κι εσάς να φωνάξετε:

I LOVE YOGURT!

 

Το funday.gr δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς φίλους μας να κερδίσουν εντελώς δωρεάν ένα κανονικό κύπελλο με δύο topings. Μια προσφορά από το I LOVE YOGURT στη Γλυφαδα, Κύπρου 76.

 

Πως μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό;

Πήγαινε στη σελίδα I LOVE YOGURT στο facebook και πάτα like (Μου αρέσει!) στη σελίδα, στη συνέχεια κάνε share τη σελίδα στο δικό σου τοίχο ή timeline.

Ο διαγωνισμός θα βρίσκεται σε ισχύ από τη Τρίτη 18/9/12 έως και την Παρασκευή 28/9/12 τα μεσάνυχτα. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί εντός αυτών των ημερών ενώ συμμετοχές εκτός αυτών των ημερών θα θεωρούνται άκυρες. Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με κλήρωση.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail ή με μήνυμα και τα ονοματά τους θα ανακοινωθούν στο funday.gr καθως και στη σελίδα του I LOVE YOGURT!

Και σας περιμένουμε για να σας κεράσουμε το παγωτό σας στη Γλυφάδα – Κύπρου 76.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

Καλή Τύχη σε όλες και όλους!

 

Τον διαγωνισμό υποστηρίζουν: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr, tixerakias.com, kerdise-to.gr, www.saveandwin.gr, www.winthis.gr