Διαγωνισμός! Κερδίστε προϊόντα καθημερινής φροντίδας από την παιδική σειρά της AVON, KIDS

Avon1

 

Το funday.gr εγκαινιάζει την στήλη για το ΠΑΙΔΙ και δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς φίλους μας να κερδίσουν εντελώς δωρεάν προϊόντα καθημερινής φροντίδας (ένα αφρόλουτρο και ένα σαμπουάν) από την παιδική σειρά της AVON, KIDS. Μια προσφορά από το avon.letstalk.gr.

Μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό με 4 διαφορετικούς τρόπους, φυσικά όσο περισσότερα κάνεις από τα παρακάτω τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες σου:

1. Πήγαινε στη σελίδα μας στο facebook  και πάτα like (Μου αρέσει!)  στη σελίδα, στη συνέχεια κάνε share τη σελίδα στο δικό σου τοίχο ή timeline.

2. Στο κόμβο μας επέλεξε να παρακολουθείς το funday  δίνοντας το mail σου στο μενού δεξιά κάτω από το ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ.

3. Ακολούθησε μας στο Twitter.

4. Διάδωσε το διαγωνισμό μέσω Facebook, Twitter, Google+! Απλά κάνε κλικ στα σχετικά buttons δίπλα στη σελίδα (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για το διαγωνισμό και θα έρθουν στην παρέα μας!

Ο διαγωνισμός θα βρίσκεται σε ισχύ από τη Τρίτη  4/9/12 έως και την Δευτέρα 17/9/12 τα μεσάνυχτα. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί εντός αυτών των ημερών ενώ συμμετοχές εκτός αυτών των ημερών θα θεωρούνται άκυρες. Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με κλήρωση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail ή με μήνυμα και τα ονοματά τους θα ανακοινωθούν στο www.funday.gr, στη σελίδα και στο group στο facebook! Oι νικητές δεν θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

Καλή Τύχη σε όλες και όλους!

 

Λίγα λόγια για την Avon

Η Avon είναι δίπλα και στους μικρούς μας αγγέλους, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την καθημερινή τους φροντίδα. Χρησιμοποιήστε τα ειδικά προσαρμοσμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα προϊόντα της Avon από τη σειρά KIDS και μείνετε ήσυχοι πως η φροντίδα των μικρών σας είναι σε σίγουρα χέρια …και μετά την αγκαλιά σας!

 

Τον διαγωνισμό υποστηρίζουν: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr, tixerakias.com, kerdise-to.gr, www.saveandwin.gr, www.winthis.gr