Ο χρυσός πρίγκιπας και νεραϊδογοργόνα

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ο χρυσός πρίγκιπας και η νεραϊδογοργόνα» με τους ηθοποιούς Ανδριανή Μπαρτσώτα και Μάριο Πλιάτσικα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, και κάθε Κυριακή στις 12:00, στον πολυδραστικό χώρο “Πασάγιο 8”Paidiki Parastasi Pasagio8Ένα έργο που πραγματεύεται την δύναμη της αγάπης , της φιλίας, την φαντασία και το παιχνίδι και θα αγαπηθεί πολύ από τους μικρούς μας φίλους!!!

H Χρυσαναίμη είναι μια νεαρή πριγκίπισσα που ζει στο βασίλειο μαζί με τον γέρο πατέρα της βασιλιά, και παίζει με τον πιστό της φίλο τον πρίγκιπα Ιάσωνα ατέλειωτες ώρες παιχνίδια…..
Ο μάγος Αρζάν όμως περαστικός από το βασίλειο συνάντησε την Χρυσαναίμη και αποφάσισε να την πλανέψει.Για να πετύχει τον σκοπό του της χαρίζει το μαγικό του δαχτυλίδι.Μόλις όμως η Χρυσαναίμη το φορέσει την μεταμορφώνει σε γοργόνα τη νύχτα, ενώ την ημέρα αλλάζει η μορφή της σε γαλάζια νεράιδα. Τα μάγια θα λυθούν μόνο όταν ο πρίγκιπας Ιάσωνας της χαρίσει της χαρίσει το αληθινό δαχτυλίδι που πηγάζει από την δύναμη της αγάπης και της φιλίας.
Παιχνίδια, μαγικά τρίκ, όνειρα, μας οδηγούν στην λύση του έργου. Ο Ιάσωνας μετά από πολλές περιπλανήσεις φτάνει στο νησί Αρζανιστάν όπου συναντά την Χρυσαναίμη με μορφή γοργόνας, την αναγνωρίζει και τα μάγια λύνονται. Η νεαρή πριγκίπισσα και ο χρυσός της πρίγκιπας καταλαβαίνουν πως μόνο με τη δύναμη της αγάπης , της αληθινής φιλίας, την φαντασία και το παιχνίδι μπορούν να φτιάξουν το δικό τους μαγικό βασίλειο.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ανδριανή Μπαρτσώτα και Μάριος Πλιάτσικας, κείμενο-σκηνοθεσία: Ανδριανή Μπαρτσώτα, μουσική: Νίκος Ξένος
Έναρξη παράστασης την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00!
Είσοδος : 5 ευρώ
Μικροί μας φίλοι σας περιμένουμε!!