Οι στιγμές που περνάει ένα παιδί με τους γονείς του είναι ανεκτίμητες.

Three in a bed by iain blake

Είναι αλήθεια ότι τα παιδάκια μας από τη στιγμή που έρχονται στον κόσμο, κάθε μέρα που περνάει, χτίζουν και δημιουργούν στο μυαλό τους ένα σωρό νέες εικόνες και αποκτούν εμπειρίες και αναμνήσεις μοναδικές.

Sex on the beach by iain blake

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να πάρουμε το παιδί μας και να πάμε μία βόλτα στην παραλία να μαζέψουμε πέτρες. Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτές. Είναι μια υπέροχη ιδέα.

Paw prints by iain blake

Τις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα που η οικογένεια μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί, οργανώστε μία μικρή απόδραση στην θάλασσα.

Paw print by iain blake

Η θάλασσα θα σας πλημμυρίσει από χρώματα και αρώματα και όλα αυτά είναι απλά μαγικά για ένα μικρό παιδάκι που ανακαλύπτει τον κόσμο. Θυμάμαι, ακόμα, τις βόλτες με τους γονείς μου στην θάλασσα και την σπηλιά στην άκρη της παραλίας που είχαμε κάνει ορμητήριο των πειρατών.

Little big foot by iain blake

Όταν παίρνω την κορούλα μου από το χέρι και περπατάμε στην παραλία, μαζεύοντας πέτρες νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Πάρτε κι εσείς το μικρό σας, περπατήστε, παίξτε μαζεύοντας τους θησαυρούς της φύσης και φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά έργα τέχνης.

Leave only footprints by iain blake

Οι στιγμές που ένα παιδάκι περνάει με τους γονείς του είναι ανεκτίμητες.  Οι αναμνήσεις αυτές, θα είναι ανεξίτηλα χαραγμένες στο παιδικό μυαλουδάκι για πάντα. Για αυτό δώστε τους χρόνο και αγάπη, πολύ αγάπη. Θα είναι το μεγαλύτερο εφόδιο στην ζωή τους!

Follow the leader by iain blake

Αγάπη,  το μεγαλύτερο εφόδιο στην ζωή μας. Μας κάνει δυνατούς, με σταθερά βήματα στην ζωή μας να ψάχνουμε την ευτυχία. Εάν πάρεις αγάπη, θα μπορείς να δίνεις…

Family circle by iain blake

Αγάπη, το μεγαλύτερο δώρο στην ζωή!

422775 354006304644513 100001054394650 1113259 1128027973 n

Πηγή: paizoumemazi