Τα πιο γνωστά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο

SB-logo

Το φθινόπωρο περνάει και τα Χριστούγεννα θα φτάσουν πριν προλάβουμε να πούμε “Jingle Bells“. Αν, ενόψει των γιορτών, θέλετε να μάθετε να τραγουδάτε τα πιο γνωστά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, επισκεφτείτε το Singing Bell.

Το Singing Bell είναι ένα site που απευθύνεται τόσο σε εκπαιδευτικούς ή μαθητές μουσικών σχολών, όσο και σε γονείς και παιδιά που θέλουν να τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και παιδικά τραγούδια από όλο τον κόσμο. Εκεί θα βρείτε οτιδήποτε, από κάλαντα από το Περού, έως παραδοσιακά τραγούδια από την Ιαπωνία, όλα με τις μουσικές τους παρτιτούρες και τους στίχους τους.

Θα τραγουδήσετε το “We wish you a Merry Christmas” και τον “Ρούντολφ, το ελαφάκι“, αλλά και το γαλλικό “Petit Papa Noël“, το ισπανικό “Los peces en el rio” ή το ιταλικό “Tu scendi dalle stelle“. Το παρόν δίνει και η Ελλάδα με το “Πάει ο παλιός ο χρόνος“, τα “Χιόνια στο καμπαναριό” και το “Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά“.

 RudolphΤο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι το Singing Bell προσφέρει αυτά τα κάλαντα σε mp3 και αρχεία midi για κατέβασμα εντελώς δωρεάν, χωρίς ανάγκη για εγγραφή, συνδρομή ή οτιδήποτε τέτοιο. Με μια μεγάλη συλλογή με κάλαντα του κόσμου στη δισκοθήκη μας, οι γιορτές των Χριστουγέννων θα γίνουν φέτος ακόμη πιο χαρμόσυνες.