5ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού. Κυριακή 28-10-2012

Γνωρίστε την πόλη, τους ανθρώπους της και τους συμπαίκτες σας, σε 5 ώρες, στους 5 δρόμους.

Τελετή απονομής: Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 8:00μμ

Οδηγίες

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012
Στο παρκάκι δίπλα στο Σταθμό Θησείου 11:30πμ

Περισσότερες πληροφορίες: www.podilates.gr/5k

Για οικονομικούς λόγους δεν υπάρχει κανονικό, παρά μόνο ηλεκτρονικά αφισάκι, αν κάποιος έχει την δυνατότητα να το αναρτήσει σε οποιαδήποτε σελίδα ή να το τυπώσει και να το αναρτήσει κάπου, θα βοηθούσε στη διάδοση του γεγονότος.
Το αφισάκι σε μεγαλύτερη ανάλυση

Για σχόλια εδώ: Εκδήλωση

Όλα όσα δεν ξέρατε αλλά αναγκαστήκατε να (ΞΑΝΑ)μάθετε για το Πέμπτο ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού.

Bicycle Treasure Hunt 2012

Τι ακριβώς είναι ένα ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού;
Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο εσείς και άλλοι δύο συνποδηλάτες που θα σας προσφέρει η θεά τύχη(δηλαδή οι ομάδες θα βγουν με κλήρωση, ΟΧΙ δεν μπορείτε να τρέξετε με τα φιλαράκια σας*), ψάχνετε στο κέντρο της πόλης για σημεία ή καταστάσεις ώστε να μαζέψετε πόντους.
Λίγο πριν την εκκίνηση κάθε ομάδα θα πάρει έναν σφραγισμένο φάκελο, τον οποίο καλείται να τον ανοίξει αφού απομακρυνθεί τουλάχιστον 200 μέτρα από το σημείο εκκίνησης.
Δεν είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, αφού ο φάκελος περιέχει γρίφους που καλείστε να λύσετε. Οπότε όλοι μπορούν να συμμετάσχουν ανεξαρτήτως αντοχής ή ποιότητας ποδηλάτου.
Επίσης ακριβώς επειδή δεν είναι αγώνας ταχύτητας η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω από όλα.
Θα κερδίσει όποιος λύσει τους περισσότερους γρίφους;
Όχι απαραίτητα, όλοι οι γρίφοι δεν έχουν τους ίδιους πόντους, και η ευρηματικότητα ανταμοίβεται οπότε μπορεί να κερδίσει κάποια ομάδα ακόμα κι αν δεν βρει όλους τους γρίφους, απλά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει.
Τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί;
Στις 11:30 γιατί υπάρχει αρκετή δουλειά για την αποδιοργανωτική επίτροπη μέχρι να ξεκινήσετε. Οπότε αν είμαστε όλοι στην ώρα μας, θα ξεκινήσουμε όντως στις 12:00
Πόσες ώρες θα διαρκέσει;
Ο τερματισμός θα είναι μέχρι τις 5:00 (5 ώρες μετά την εκκίνηση), αλλά μπορείτε να τερματίσετε και νωρίτερα.
Τι θα κερδίσω;
Το παιχνίδι γίνεται καθαρά για να περάσετε καλά, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αλληλεπιδράσετε με την πόλη και τους κατοίκους της. Κάθε δώρο θα είναι καθαρά συμβολικό.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι;
Εννοείται ότι ο καθένας στην ομάδα πρέπει να προσέχει και τους συμπαίχτες του, παρόλα αυτά «ταξιδεύει» με δικιά του ευθύνη. Γι αυτό το λόγο δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάτω των 18 ετών ασυνόδευτα.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου:

  • Ποδήλατο σε καλή κατάσταση: Καλύτερα να παίζεις παρά να επισκευάζεις (ένα σέρβις πάντα χρειάζεται)
  • Νερό
  • Χάρτη της Αθήνας (Δεν είναι απαραίτητος, αλλά μην ελπίζετε να κερδίσετε χωρίς αυτόν)
  • Φωτογραφική μηχανή (Όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή στην χειρότερη ένα κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, καλείται να το φέρει καθώς κάθε ομάδα θα χρειαστεί από μία. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε.)
  • Εργαλεία, μπαλώματα, τρόμπες κλπ
  • Ρολόι, ή κοντέρ ή κινητό που να γράφουν την ώρα.
  • Στυλό, ή μολύβι.

Σε περίπτωση βροχής, το κυνήγι θα αναβληθεί για την επόμενη Κυριακή οπότε αν ο καιρός δεν είναι καλός ρίξτε μια ματιά στο σάιτ πριν ξεκινήσετε.

Την ευθύνη για την διοργάνωση του ποδηλατικού κυνηγιού θησαυρού δεν φέρουν οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ, για λόγους μυστικότητας, αλλά 5 μόνο άτομα απο αυτούς. Μην ανησυχείτε όμως γιατί είμαστε εχέμυθοι, φερέγγυοι, αδιάφθοροι και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές… και ζούμε και σε δύσκολες εποχές.

Η αποαποδιοργανωτική επιτροπή

*εξαιρούνται ανήλικοι οι οποίοι συνοδεύονται από κηδεμόνες