7η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών 22-24 Νοεμβρίου 2012 Μετρό Σύνταγμα

Παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα!!! Trofima Ektehsi

Με ιδιαίτερη προσμονή αναμένεται η 7η έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό στο Σύνταγμα από το κοινό.

Η φθινοπωρινή έκθεση θα παρουσιάσει στο κοινό παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή παραγωγών και τυποποιητών όλης της γκάμας των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται στην χώρα μας.

Εξαιρετικό μελί Ταΰγετου, παραδοσιακά αλλαντικά και ζυμαρικά από την Μεσσηνία, γλυκά κουταλιού, χυλοπίτες από την Καρδίτσα, παραδοσιακός χαλβάς παξιμάδια και τυροκομικά από την Κρήτη, γευστικό παρθένο λάδι από την Καλαμάτα και δεκάδες άλλα εξαιρετικά και μοναδικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν άρωμα και γεύσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές που περιμένουν με αγωνία την διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Trofima

Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση την προβολή και πώληση των προϊόντων του σημαντικού κλάδου των τροφίμων, απευθείας στον καταναλωτή.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας είναι 9:00 – 21:00.

Την έκθεση διοργανώνει η Vertical Communications, η πρώτη εταιρεία που διοργάνωσε εκθέσεις στον συγκεκριμένο χώρο στις αρχές του 2004 και από τότε έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία περισσότερες από 60 εκθέσεις με διάφορα θέματα στον συγκεκριμένο χώρο.