Απόκριες στον «Ελληνικό Κόσμο» 2014

Τρία διαφορετικά εργαστήρια εμπνευσμένα από τις Απόκριες με ελεύθερη ροή και σκοπό τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους να πειραματιστούν με ποικίλα υλικά και να δημιουργήσουν τη δική τους αποκριάτικη αμφίεση! Ο «Ελληνικός Κόσμος» υποδέχεται δράκους, λιοντάρια, πειρατές, μάγισσες και φιγούρες από την κομέντια ντελ άρτε και γεμίζει χρώμα, κέφι και χαμόγελα! Καλές Απόκριες!

Από την κορφή ως τα νύχια… μεταμόρφωση!

Ήρθε η ώρα να τρυπώσουμε στο ζωικό βασίλειο… Φορέστε πατουσάκια και πάμε να αφήσουμε τα ίχνη μας στον «Ελληνικό Κόσμο»! Θα μεταμορφωθούμε σε δράκους μέχρι και λιοντάρια, φτιάχνοντας μόνοι μας τις δικές μας πατούσες για τα χέρια ή τα πόδια μας σε διάφορα χρώματα, με σκοπό να μιμηθούμε τα πιο χαριτωμένα και άγρια ζώα!

Απόκριες αλά ιταλικά

Η ιταλική κωμωδία μάς εμπνέει και δημιουργούμε μάσκες βενετσιάνικες, για να στολίσουμε ή να κρύψουμε τα πρόσωπά μας! Φέτος οι Απόκριες θα έχουν αέρα θεατρικό, γεμάτο πούπουλα, πούλιες και μεγάλες μύτες. Εμπνευσμένοι από το καρναβάλι της Βενετίας, θα φτιάξουμε τη μάσκα μας και θα τη διακοσμήσουμε! Αγόρια και κορίτσια, ετοιμαστείτε να γίνουμε ΜΑΣΚΑράδες!

 Ήρθαν οι Απόκριες, διάλεξε αξεσουάρ!

Θα μας βγάλετε το καπέλο και θα σας βάλουμε τα γυαλιά! Με αξεσουάρ για όλα τα γούστα, κάνουμε έξυπνες και γρήγορες χειροποίητες μεταμφιέσεις μέσα σε μια στιγμή. Με μια μόνο κίνηση θα βγάλετε μούσια ή μουστάκια, θα βάλετε γυαλιά, καπέλα και ό,τι άλλο σας έρχεται στο νου… Είστε έτοιμοι; Διαλέξτε, λοιπόν!

afisa_apokr01

Ώρες και ημέρες λειτουργίας των εργαστηρίων:

 22 και 23 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014: 12:00-16:00

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014: 11:00-16:00

Τιμές:

Από την κορφή ως τα νύχια… μεταμόρφωση!: 3 ευρώ

Απόκριες αλά ιταλικά: 4 ευρώ

Ήρθαν οι Απόκριες, διάλεξε αξεσουάρ!: 3 ευρώ

Το σύνολο των εργαστηρίων: 8 ευρώ

http://www.hellenic-cosmos.gr/