«Μαμά, θα κάνω μπάντα!» από τους Burger Project στον «Ελληνικό Κόσμο»!

Μια μουσική δράση για παιδιά από τους Burger Project στον «Ελληνικό Κόσμο»!
burger-project-EK
«Μαμά, θα κάνω μπάντα!»
Δεύτερη παράταση!
The Burger Project @ «Ελληνικός Κόσμος»
και τις Κυριακές 27 Ιανουαρίου
3,10 και 17 Φεβρουαρίου

Μετά από τα συνεχή sold out, το «Μαμά θα κάνω μπάντα» και οι Burger Project ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου» για τέσσερις μόνο παραστάσεις, τις Κυριακές 27 Ιανουαρίου, 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου στις 16:00, για να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση των μικρών μας φίλων!

Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς για παιδιά, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.

Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

burger-project-1

Κυριακές 27 Ιανουαρίου, 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Αίθουσα Ιφιγένεια, Πειραιώς 254, Ταύρος

Ώρα έναρξης: 16:00

Διάρκεια: 80 λεπτά

Ηλικία: από 2 έως 102!

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ παιδιά – 5 ευρώ ενήλικοι

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 212 254 0000

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς – Ομόνοια), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
914 (Ομόνοια-Πειραιάς – Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας.