Απολαυστικός Διαγωνισμός! I LOVE WAFFLE with FROZEN YOGURT

Οι νικητές του διαγωνισμού “I LOVE WAFFLE with FROZEN YOGURT”

Το funday.gr δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς φίλους μας να κερδίσουν εντελώς δωρεάν μία λαχταριστή βάφλα Λιέγης με frozen yogurt και ζεστή σοκολάτα. Μια προσφορά από το I LOVE YOGURT στη Γλυφαδα, Κύπρου 76.

I LOVE WAFFLE with FROZEN YOGURT

… και μαζί με το παγωμένο γιαούρτι, υποδεχτήκαμε τις λαχταριστές και ξεχωριστές βάφλες Λιέγης: ένα δημιούργημα πριγκιπικής κουζίνας.
Η ιδιαιτερότητα της βάφλας Λιέγης είναι ότι περιλαμβάνει κομμάτια ζάχαρης στη ζύμη της. Ανακαλύφθηκε το 18ο αιώνα από το μάγειρα του πρίγκιπα της Λιέγης, ο οποίος μετά από απαίτηση του Πρίγκιπα να ικανοποιήσει τους καλεσμένους του με μια πραγματικά βασιλική γεύση, πειραματιστήκαμε με ένα είδος βουτήματος προσθέτοντας κρυσταλλική ζάχαρη και βανίλια στη ζύμη. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ξεχωριστό και λαχταριστό που η φήμη της διαφορετικής αυτής βάφλας εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στη Λιέγη και σε όλο το Βέλγιο.
Η βάφλα Λιέγης – η κορυφαία γεύση στη βάφλα – είναι τόσο νόστιμή που τρώγεται και σκέτη.
Αλλά άμα προσθέσεις frozen yogurt, χειροποίητη καραμέλα, ζεστή σοκολάτα ή όποιο από τα ξεχωριστά μας topings, δεν μπορεί παρά να φωνάξεις:
I LOVE WAFFLE with FROZEN YOGURT

———————————-

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο μία λαχταριστή βάφλα Λιέγης με frozen yogurt και ζεστή σοκολάτα θα πρέπει να κάνετε 3 απλά βήματα:

———————————-

1. Πατήστε like στη σελίδα του I LOVE YOGURT!

——————————-

2. Πατήστε like στη σελίδα μας

——————————

3. Κάντε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.

———————————-

Ο διαγωνισμός θα βρίσκεται σε ισχύ έως και την Τετάρτη 30/1/13 τα μεσάνυχτα. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί εντός αυτών των ημερών ενώ συμμετοχές εκτός αυτών των ημερών θα θεωρούνται άκυρες. Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με κλήρωση και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν στο www.funday.gr καθώς και στις σελίδες μας στο facebook!.

Και σας περιμένουμε για να σας κεράσουμε τη βάφλα σας στη Γλυφάδα – Κύπρου 76.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί.

iloveyogurt_ad1

I_LOVE_YOGURT