Παίξε online το Goodgame Empire στα ελληνικά

Goodgame_Empire_gameonlineΦτιάξε το κάστρο σου, έναν δυνατό στρατό και ξεκίνα την εκστρατεία για να δημιουργήσεις τη δική σου αυτοκρατορία και να κατακτήσεις τον κόσμο.

To πιο δημοφιλές δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής με 100.000 νέους παίκτες κάθε μέρα και 40 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το Goodgame Empire ψηφίστηκε ως το καλύτερο Strategy Game της χρονιάς 2012 και 2013!

Περιγραφή παιχνιδιού

Στο Goodgame Empire ξεκινάτε με ένα κάστρο και σκοπός είναι η αύξηση της δύναμης σας και της γης σας ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας αυτοκρατορία.

Ταυτόχρονα με τις εμπορικές δραστηριότητες στις οποίες θα προβείτε με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη και επέκταση της γης σας, θα δημιουργήσετε και τον δικό σας στρατό για να μπορείτε να αμυνθείτε στις επιθέσεις αλλά και να εξαπολύσετε επίθεση σε άλλους αντιπάλους.

empire_worlds

empire_quest

empire_map

empire_forge

empire_attack

Επίσης έχετε και τη δυνατότητα να μπείτε σε κάποια συμμαχία ή να δημιουργήσετε τη δική σας, ούτως ώστε να μπορέσετε να προασπίσετε τα συμφέροντα σας ποιο αποτελεσματικά. Οι νέοι παίκτες απολαμβάνουν προστασία από επιθέσεις για την πρώτη εβδομάδα που θα παίξουν το παιχνίδι με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξεκινήσουν οι ίδιοι πόλεμο εναντίον άλλων παικτών. Στο Goodgame Empire υπάρχει και το premium νόμισμα “Rubies”, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να χτίσουν σε χρόνο μηδέν νέα κτίρια, να χτίσουν κτίρια χωρίς να καταναλώσουν τους διαθέσιμους πόρους τους, να δωροδοκήσουν τους φοροεισπράκτορες, να αγοράσουν εργαλεία και όπλα τα οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμα για αγορά με Rubies. Παίξε κι εσύ δωρεάν το Goodgame Empire τώρα και δες την αυτοκρατορία σου να κατακτά τον κόσμο!