Νέα περιοδεία των My Excuse σε Αμερική & Καναδά!

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους sinlge “Silent Revolution”, οι My Excuse περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του επερχόμενου Spring Tour τους! Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο με αφετηρία τη Νέα Υόρκη και θα επισκεφθούν μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής όπως το Μαϊάμι, Ντιτρόιτ, Σικάγο για περισσότερες από 30 προγραμματισμένες εμφανίσεις!

My Excuse

Επίσης, θα συμμετέχουν στο CMW (Canadian Music Week), το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Καναδά και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου. Πρόκειται για την πρώτη τους περιοδεία στον Καναδά και τη δεύτερη στην Αμερική.

Το καλοκαίρι του 2012 είχαν εμφανιστεί σε ιστορικά bar και μαγαζιά της χώρας ενώ παράλληλα ηχογράφησαν τον δίσκο τους σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης παραγωγό Ron St Germain!

Θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσουν το νέο τους single και την πρώτη τους παγκόσμια κυκλοφορία, “Silent Revolution”, στο video clip του οποίου συμμετέχει ο Αντώνης Κανάκης που τους ξεχώρισε και τους υποστήριξε από την αρχή της καριέρας τους.

Οι My Excuse είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το όνειρό τους και χρειάζονται τη βοήθειά των fans τους που αυξάνονται καθημερινά! Μέσα από το site του Kickstarter.com ετοίμασαν ένα ειδικό project για να χρηματοδοτήσουν το tour τους, δείχνοντας παράλληλα την εκτίμησή τους σε όσους τους στηρίξουν προσφέροντάς τους μοναδικά rewards!