Η Ενημέρωση της Εβδομάδας: Θεσμοί Υπάρχουν

Metra

«Θα ανατρέψουμε την κατάσταση και θα δώσουμε στη χώρα ένα καινούριο πρόσωπο» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το Παρίσι. Δεδομένων των συνθηκών, το μόνο καινούριο πρόσωπο που θα αποκτήσει η χώρα είναι αυτό του Φρέντι Κρούγκερ. Οι λεύκες θα αποτελέσουν το ντεκόρ. Η δήλωση αυτή οδήγησε πλήθη λαού να αναζητήσουν καταφύγιο σε μοναστήρια, καφετζούδες, αστρολόγους και σκηνώματα προκειμένου να βρουν παρηγοριά.

 

Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εισέβαλλαν χτες εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς είναι ένα χρόνο απλήρωτοι οι άνθρωποι και κουράστηκαν να ακούνε μαλακίες από τις πολιτικές ηγεσίες. Ως απάντηση στους κακεντρεχείς που θεωρούν ντροπή να εισβάλλει ο πάσα ένας στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης το οποίο θα μετονομαστεί σε ‘Μπάτε Σκύλοι Αλέστε’, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας αντέτειναν πως ‘οι εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευτεί στον Ελληνικό Στρατό ως κομάντος – είδατε τι καλά που εκπαιδεύτηκαν?’

 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέστρεψε στα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Βουλής και οι θεσμοί επανήρθαν στην αρχική τους θέση, αυτήν του δαπέδου. Με την εμφάνιση του ‘κου’ Μεϊμαράκη όλοι οι βουλευτές σηκώθηκαν από τα έδρανα και χειροκρότησαν τον άντρα αυτόν που συνεχίζει την παμπάλαιη παράδοση της πολιτικής ξετσιπωσιάς.

Στα ίδια βήματα βρίσκεται και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος (προφανώς το όνομα έχει κάποια σχέση), ο οποίος μετά τη φούσκα ‘Λίστα Λαγκάρντ’ παραμένει στη θέση του. Οι ελληνικές παραδόσεις τηρούνται ανελλιπώς στην ελληνική Βουλή.

 

Απαγχονίστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής, διότι δεν άντεξε την εμπλοκή του ονόματός του σε σενάρια παράνομου πλουτισμού. Πρόκειται για απόδειξη πως κανείς δεν εμπιστεύεται πλέον την ελληνική δικαιοσύνη, της οποίας οι λειτουργοί απεργούν χρησιμοποιώντας ‘παραθυράκια’ νόμων που οι ίδιοι συνέταξαν.

 

Η αγαπημένη σε όλους Τρόϊκα βρίσκεται σε νέες περιπέτειες. Ασύδοτοι εργαζόμενοι προπηλάκισαν και έδιωξαν ένα από τα μέλη της από το Υπουργείο Εργασίας – όσο αυτό υπάρχει ακόμη. Ο αξιοσέβαστος τροϊκανός δεν προέβη σε δηλώσεις. Η αντεπίθεση θα έρθει από τα νέα μέτρα.

 

Καιρός: να θυμηθείς τι ψήφισες

via [ollthatjazz.gr]