Αντρέα Μποτσέλι «Love in Portofino» Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Andrea Bocelli: Love In Portofino

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 ο μεγάλος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι μάς παρουσιάζει τα πιο σημαντικά ερωτικά τραγούδια στο πιο ρομαντικό τοπίο της Ιταλίας.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Αντρέα Μποτσέλι, ένας από τους πιο επιτυχημένους τενόρους στην ιστορία της μουσικής, έδωσε μια συγκλονιστική συναυλία σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του πλανήτη.

Andrea Bocelli: Love In Portofino

Μπροστά σε λίγους θεατές παρουσίασε στο Πόρτο Φίνο τα αγαπημένα του ρομαντικά τραγούδια με 40μελή ορχήστρα και τη σολίστ Caroline Campell στο βιολί.

Το ελληνικό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε πρώτη παγκόσμια προβολή τη συναυλία για την οποία μιλά ολόκληρος ο πλανήτης την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Andrea Bocelli: Love In Portofino

Ο Αντρέα Μποτσέλι γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1958, με ασθενέστατη όραση, στην Ιταλία, σε ένα χωριό της Πίζας, το Lajatico. Μέσα σε αμπελώνες και ελαιώνες έκανε τα πρώτα του βήματα. Οι αμπελώνες και το κρασί… Ίσως οι μοναδικές εικόνες που καταγράφηκαν στη μνήμη του, πριν χάσει οριστικά την όρασή του σε μικρή ηλικία.

Andrea Bocelli: Love In Portofino

«ΘΕΑΤΡΟΝ»

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254 – Ταύρος

 Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 21:00

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλ 212 2540300

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ