Νηπιαγωγείο Βar σταθερή αξία στο Γκάζι

Από τα πρώτα μαγαζιά που άνοιξαν στο Γκάζι, το Νηπιαγωγείο αποτελεί μέχρι και σήμερα σταθερή αξία στην περιοχή και εγγύηση για ωραίες μουσικές (από soul funk και jazz house μέχρι electro swing αλλά και πιο indie ήχους) και φυσικά ωραιότατο περιβάλλον που το οφείλει στον μεγάλο κήπο του.

      P1060667

Τον Ιούνιο του 2000, στην οδό Κλεάνθους και Ελασιδών 8, στο Γκάζι, υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που μόνο μια πινακίδα είχε απομείνει από το παρελθόν. Του 53ου Νηπιαγωγείου Αθηνών. Τότε ήταν που έγινε ριζική ανακαίνιση και προέκυψε το πιο ιστορικό και το πιο καλαίσθητο μπαρ στην περιοχή. Εκείνη η πινακίδα παραμένει ακόμα και σήμερα…
P1060701
Στο στενάκι της Ελασιδών χωρίς να το καταλαβαίνεις εξωτερικά, υπάρχουν δύο ανεξάρτητοι χώροι: Το club και η πιο όμορφη αυλή στην Αθήνα! Στο club κυριαρχεί η πολύχρωμη διακόσμηση, τα πραγματικά ευφάνταστα φωτιστικά, οι έντονες ζωγραφιές, οι τοιχογραφίες, τα παιδικά παιχνίδια – διακοσμητικά και ο σε κάθε γωνιά και διαφορετικός φωτισμός που σε ταξιδεύει πίσω στα παιδικά σου χρόνια, της ανεμελιάς, του κεφιού και της παρέας!
Στην αυλή που ουσιαστικά είναι κήπος, κυριαρχεί το ξύλο και το χρώμα, είναι η καλύτερη απόδραση μέσα στην πόλη. Υπάρχουν πολλά δέντρα, πολλά φυτά, καναπέδες με πολύχρωμα μαξιλάρια, με έντονα χρώματα στους τοίχους και funky φωτισμός. Το ιδανικό hot spot για όσους θέλουν να πιούν το ποτό τους το καλοκαίρι χωρίς να υποβληθούν στην ταλαιπωρία της μακρινής μετακίνησης αλλά και για το χειμώνα καθώς υπάρχει πτυσσόμενη οροφή για να κρατήσεις ζωντανή την καλοκαιρινή αίσθηση! Έχουμε και έναν μεγάλο μαυροπίνακα, οι κιμωλίες είναι στη θέση τους και μπορείς να αφήσεις και το δικό σου στίγμα! Όπως κάναμε παλιά..
P1060682

Στην αυλή, μια πραγματική όαση, μπορείς να χαλαρώσεις, να επικοινωνήσεις και να απολαύσεις το ποτό σου σε ένα περιβάλλον που δεν υπάρχει όμοιο του σε ολόκληρη την Αθήνα!

Το μουσικό σύμπαν του Νηπιαγωγείου κινείται σε πολλαπλά freestyle επίπεδα: Electronica, Soul, Funky, Swing, Soul Funk, Jazz, Reggae, Funky House, Electro, Jazzy House, Lounge, Hip Hop, latin house, electro swing και συχνά πυκνά γίνονται μοναδικές και ετερόκλητες συναυλίες!

Από το Νηπιαγωγείο έχουν περάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες της freestyle σκηνής όπως:

Bonobo, Quantic, Alice Russel, Bellerouge, T-M Juke, Andy Smith, Aldo Vanucci, J-Star, Malente, Rob Lewis, Guts, Diesler, Henry Storck, Herbaliser και οι δικοί μας Locomondo

Η μεγάλη και φιλόξενη μπάρα διαθέτει καθαρά ποτά και ιδιαίτερα κοκτέιλ. Η είσοδος ήταν, είναι και θα είναι ελεύθερη και το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή σου προαίρεση. Τα υπόλοιπα είναι δική μας αρμοδιότητα!

P1060723
«Νηπιαγωγείο» bar, Κλεάνθους και Ελασιδών 8, 11854, Γκάζι, Αθήνα.
Πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό «Κεραμεικός» και από την Πειραιώς, πίσω από τον ΟΤΕ.