Παράξενες αιτίες διαζυγίου

Οι συνήθεις αιτίες διαζυγίου είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων, η απιστία, η εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και άλλα παρόμοια. Όμως υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις ζευγαριών που χωρίζουν για λόγους που προκαλούν γέλια και σίγουρα σύγχυση σε δικαστές και δικηγόρους!

 

Diazigio

 

Μια Αμερικανίδα, ετών 30, αποφάσισε να πει ψέματα στον μέλλοντα συζυγό της, ισχυριζόμενη ότι ήταν μόνο 24. Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να ανακαλύψει ο σύζυγος την απάτη. Όταν συνέβη αυτό, το επόμενο βήμα ήταν το διαζύγιο.

Το κλασικό άσμα «Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος» είναι βγαλμένο από τη ζωή και δη τη ζωή ενός ζευγαριού από την Κίνα. Η σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο παπαγάλος που είχε στο σπίτι άρχισε να εκστομίζει τις λέξεις «διαζύγιο», «αγάπη μου» και «κάνε υπομονή». Και βέβαια η γυναίκα έδωσε διαζύγιο στον άντρα της…

Μία Ρωσίδα ήταν παραπονεμένη από το μέγεθος του ανδρισμού του συζύγου της. Ο πιστός άνδρας ικανοποίησε την επιθυμία της κάνοντας επέμβαση επιμήκυνσης. Ωστόσο, το νέο του πέος… έσπασε στη διάρκεια μίας επαφής και η σύζυγος αποφάσισε να βάλει τέλος στην «παρωδία της ερωτικής της ζωής», όπως είπε.

Μια Γερμανίδα κατέφυγε στον δικηγόρο της επειδή δεν άντεχε άλλο την εμμονή του άνδρα της με την καθαριότητα. Ο υποχόνδριος σύζυγος έφθασε το σημείο να… γκρεμίσει έναν τοίχο του σπιτιού, επειδή… ήταν βρώμικος!

Η αδυναμία που έχουν οι άνδρες στη μαμά τους είναι παροιμιώδης, αλλά ένας Ιταλός ξεπέρασε τα όρια, παίρνοντας τη μητέρα του μαζί στο ταξίδι του μέλιτος! Όταν ολοκληρώθηκε το ταξίδι, έληξε και ο γάμος του.

Ένας 99χρονος Ιταλός βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 96χρονη γυναίκα του, επειδή ανακάλυψε ερωτικές επιστολές που έστελνε εκείνη στον εραστή της, τη δεκαετία του ’40!

Τέλος, μια Νιγηριανή ζήτησε και πήρε διαζύγιο από τον άνδρας της επειδή δεν άντεχε άλλο την πολυλογία του! Καλά έκανε, αλλά αν αρχίσουν οι άνδρες να ζητούν διαζύγιο γι’ αυτό το λόγο… ο θεσμός του γάμου θα περάσει μεγάλη κρίση