Σε ποιες χώρες έχουν οι γυναίκες μεγαλύτερο στήθος

Το γυναικείο στήθος ήταν ανέκαθεν αντικείμενο θαυμασμού και αποτελούσε πόλο έλξης για το ανδρικό φύλο. Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει σχετικά με το μέγεθος και το σχήμα του, ενώ αποτελεί συχνό θέμα διαφωνιών το κατά πόσο σχετίζεται με την εθνικότητα και την προέλευση της γυναίκας.

Η Γερμανική εφημερίδα Bild, σε μία προσπάθεια να θέσει τα γεωγραφικά όρια του γυναικείου στήθους, έφτιαξε ένα χάρτη ο οποίος εξηγεί αναλυτικά που ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος και κατά πόσο είναι γεωγραφικό τελικά το ζήτημα, ή απλά θέμα γονιδίων.

Όπως φαίνεται από το χάρτη, τα πρωτεία κατέχει η Ρωσία, με το γυναικείο στήθος να ξεπερνά το μέγεθος D αλλά και οι Σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία) πλην όμως της Δανίας.

Στην κεντρική Ευρώπη από την άλλη, κυριαρχεί το μέγεθος D, ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας βρίσκεται στην «γκρίζα ζώνη» του C cup

Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες έχουν σχετικά μεγάλο στήθος ενώ στην υπόλοιπη ήπειρο, τα στήθη είναι φυσιολογικά.

Στην Αφρική φαίνεται να κυριαρχεί το μέγεθος B, ενώ το μικρότερο στήθος φαίνεται πως έχουν οι Ασιάτισσες με κυρίαρχο μέγεθος το A cup

 

Stithos 0