Αυτός με τα μικρότερα “προσόντα”, κερδίζει ένα iPhone 5 !!!

Διαγωνισμός για άνδρες με… ταπεινά προσόντα

Το iPhone είναι γκάτζετ που ενισχύει τον ανδρισμό; Ένα δανέζικο site με ερωτικό περιεχόμενο το πιστεύει αυτό και αποφάσισε να επιβραβεύσει με ένα iPhone, έναν άνδρα που δεν έχει επιβραβεύσει… η φύση.

Ο νικητής της δεύτερης θέσης, που θα κριθεί από τις γυναίκες αναγνώστριες, θα κερδίσει ένα iPad 3.

Iphone 6

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω φωτογραφιών και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του site Μόρτεν Φαμπίσιους, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής επτά ακομπλεξάριστοι τύποι που έχουν εκθέσει τα όχι και πολύ πλούσια προσόντα τους.

 

Diagonismos Gia Iphone 5
Οι άνθρωποι του site επιλέγουν τις φωτογραφίες και βεβαιώνονται ότι είναι αυθεντικές. Στο τέλος θα επιλέξουν τον τυχερό, ο οποίος μπορεί να μην έχει μεγάλο «θησαυρό», αλλά θα έχει iPhone 5 με μεγάλη οθόνη!

Ο Μόρτεν Φαμπίσιους λέει ότι προσπαθεί να αλλάξει την επικρατούσα άποψη, που θέλει το μεγάλο πέος να είναι εκ των ων ουκ άνευ για έναν άνδρα.

«Είναι ένας διαγωνισμός που είναι παράξενος και πάρα πολύ αστείος. Είναι ένας διαγωνισμός που βρίσκεται στον πυρήνα του ανδρισμού, το πιο σημαντικό πράγμα για έναν άνδρα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί δυσαρεστημένοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν ένα τεράστιο πέος, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να είναι τεράστιο. “