4 σημάδια ότι ο/η πρώην σου σε θέλει ακόμα

σημάδια επανασύνδεσης

Έχεις χωρίσει και όμως πιστεύεις ότι ο/η πρώην σου ενδιαφέρεται ακόμα για εσένα. Μπορεί να είναι απλή περιέργεια ή να θες να μπεις σε μια διαδικασία επανασύνδεσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε ενδιαφέρει δώσεις απάντηση στο παρακάτω ερώτημα: “με θέλει ακόμα?”

Ας δούμε λοιπόν 4 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις

Τυχαία συνάντηση

Φυσικά με το παραπάνω δεν εννοώ να τύχει απλά μια φορά να τον/την πετύχεις μπροστά σου. Μιλάω για περιπτώσεις όπου 2 και 3 φορές τον/την πετυχαίνεις σε μέρη όπου συχνάζεις… δήθεν τυχαία. Ε λοιπόν το πιθανότερο είναι από μέρους του τουλάχιστον, να μην είναι και τόσο τυχαίο.

Προσοχή: Είναι πιθανόν να εφαρμόσει την τακτική “έρχομαι αλλά δεν σου μιλάω”. Μην σε μπερδέψει κάτι τέτοιο. Είναι προφανές ότι το κάνει επίτηδες για να σε μπερδέψει.

Η νέα σχέση

Έχει περάσει καιρός από τότε που χωρίσατε και όμως μαθαίνεις ότι δεν έχει προχωρήσει παρακάτω. Είναι πολύ πιθανό να μην θέλει να προχωρήσει επειδή ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εσένα. Ειδικά αν με κάποιο τρόπο έχει φροντίσει να το μάθεις, είναι σίγουρο ότι θέλει να σου δείξει ότι η πόρτα είναι ακόμα ανοιχτεί. Θα την περάσεις?

Προσπάθεια για επαφή

Σου έχει δείξει ότι θέλει να έχετε επαφή. Σου στέλνει μηνύματα, σε παίρνει τηλέφωνο σου ζητάει να πάτε για ένα  φιλικό καφέ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι αυτή η “φιλική” επαφή κρύβει από πίσω την επιθυμία για επανασύνδεση της σχέσης σας.

Μέσω τρίτων

Μπορεί ο ίδιος/α να μην αισθάνεται άνετα να σου μιλήσει για επανασύνδεση και να ζήτησε από κάποιον φίλο/η του να σου μιλήσει καθαρά ή να σου κάνει μια δήθεν “τυχαία” συζήτηση για το θέμα. Ότι κα;ι να συμβεί από τα 2, το σίγουρο είναι ότι ο/η πρώην σου σε θέλει ακόμα και προσπαθεί να στο πει. Αν ενδιαφέρεσαι θα πρέπει να κάνεις και εσύ ένα βήμα.

Πηγή: http://howto-get-your-ex-back.info/category/xwrismos/