Δείτε το υποψήφιο για Όσκαρ animation μικρού μήκους που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά!

Δες το συγκινητικό animation για τον έρωτα που «σαρώνει»Μια από τις υποψήφιες ταινίες για το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους στην 85η απονομή των βραβείων της Ακαδημίας έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 6 και κάτι λεπτά να ξυπνήσει την πιο ρομαντική πτυχή του εαυτού μας.

Το υποψήφιο για Όσκαρ video animation μικρού μήκους της Disney “Paperman” είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο και έτοιμο να σε κάνει να το ερωτευτείς. Με την πρώτη ματιά.

Μέσα σε περίπου 6 λεπτά, το «Paperman» ξυπνάει την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας: μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, όπου ένας μοναχικός άνδρας συναντά μία γοητευτική γυναίκα αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει την χάνει. Κατά τύχη, η γυναίκα δουλεύει στον διπλανό ουρανοξύστη και ο άνδρας προσπαθεί να «κερδίσει» την προσοχή της, χρησιμοποιώντας την φαντασία του και αρκετά χαρτιά. Εκτός από την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, η ταινία μικρού μήκους του John Kahrs έχει τραβήξει και την προσοχή όσων ασχολούνται με το animation αφού «παντρεύει» τις χειρόγραφες τεχνικές με εκείνες του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στο «Paperman» πρωταγωνιστούν οι John Kahrs, Jeff Turley και Kari Wahlgren, οι οποίοι καταφέρνουν να μας συγκινήσουν και να μας προβληματίσουν για το πώς είναι ο έρωτας στις πιεστικές ημέρες που ζούμε..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ