πως να χωρίσεις σε 4 βήματα

βήματα χωρισμού

Είναι φορές που καταλαβαίνεις ότι απλά η σχέση σας έχει φθάσει στο τέλος της.  Είναι πιθανόν να περάσατε ένα μεγάλο διάστημα που προσπάθησες να σώσεις την κατάσταση αλλά σύντομα αντιλήφθηκες ότι είναι μάταιο, δεν πάει άλλο, έφθασε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και οι δύο.

Σίγουρα κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγετε απολύτως λογικό αλλά…σχεδόν ποτέ δεν είναι εύκολο. Βλέπεις υπάρχει και αυτή η “συνήθεια” που σε φοβίζει, σε κρατάει πίσω και δεν σε αφήνει εύκολα να κάνεις το επόμενο βήμα.

Παρακάτω θα σου παρουσιάσω 4 βήματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε ώστε η προσπάθειά σου να μην μοιάζει με άτακτη υποχώρηση.

Γιατί θέλεις να χωρίσετε

Είσαι σίγουρος/η ότι ξέρεις την απάντηση? Γνωρίζεις γιατί έχεις την επιθυμία να βάλεις τέλος στην σχέση σου? Είσαι σίγουρος/η ότι θέλεις να χωρίσεις και αν ναι, έχεις μοιραστεί τις σκέψεις σου με το έτερον σου ήμισυ?  Πριν το μεγάλο βήμα του χωρισμού, σιγουρέψου για τα παραπάνω και φυσικά προετοιμάσου γιατί θα πρέπει να δώσεις κάποιες απαντήσεις στο ταίρι σου

Η ώρα του χωρισμού

Προσοχή. Σε συμβουλεύω να μην διαλέξεις τον εύκολο δρόμο του χωρισμού από το τηλέφωνο η από κάποιο μήνυμα! Έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο και πρέπει να φερθείς ανάλογα. Η καλύτερη λύση είναι η προσωπική επαφή και η ήρεμη συζήτηση.

Να είσαι προετοιμασμένος/η

Είναι πιθανό το ταίρι σου να αντιδράσει άσχημα, να σε κατηγορήσει ή να σου κάνει την μια ερώτηση μετά την άλλη. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτό το ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι μια ήρεμη συζήτηση με λογικές απαντήσεις.

 

Κράτα την απόφαση σου

Δεν είναι και πολύ καλή ιδέα να κρατήσεις επαφή αμέσως μετά από έναν χωρισμό. Χρειάζεστε και οι 2 χρόνο για να συνηθίσετε την νέα κατάσταση. Προσπάθησε να αποφεύγεις τα μέρη όπου μπορεί να συναντηθείτε και φυσικά ξεκαθάρισε στο ταίρι σου ότι τουλάχιστον για ένα διάστημα δεν θα έρχεστε σε επαφή

Πηγή: http://howto-get-your-ex-back.info/category/xwrismos/