10 + 1 funky θεωρίες συνομωσίας

Οκ. Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι αρκετά περίεργη από μόνη της. Οι φάτσες τους μοιάζουν σαν να έχουν πρόγονο το άλογο και κάθε ενασχόληση μαζί τους είναι στην πραγματικότητα βαρετή. Τι γίνεται όμως αν στην πραγματικότητα είναι εξωγήινα ερπετά από άλλο πλανήτη με σκοπό να καταλάβουν τη γη; Τότε το πράγμα αποκτά ενδιαφέρον.

Και τότε τι θα κάνουν οι Ναίτες, οι Ιλλουμινάτοι, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι Μασόνοι, οι Σιωνιστές, και όλοι αυτοί που θέλουν να καταλάβουν το μυαλό μας και να γονιμοποιήσουν τα γεννητικά μας όργανα για να βγάλουν εξωγήινους; Που ακριβώς κολλάει ο ψεκασμός; Μήπως τελικά ο Καμμένος δεν είναι τόσο.. καμένος;

Το Funday.gr συγκέντρωσε μερικές από τις δημοφιλέστερες θεωρίες συνομωσίας. Τις βαθμολογήσαμε με βαθμό αληθοφάνειας, αλλά και βαθμό funkiness (γιατί άλλο είναι μυστικές υπηρεσίες να οργάνωσαν την καταστροφή των δίδυμων πύργων, και άλλο είναι να το έκαναν εξωγήινοι…). Είναι όλα φαντασιώσεις ονειροπόλων και ανόητων, ή κρύβονται φριχτές αλήθειες πίσω από αυτά τα σενάρια; Η κρίση δική σας!

Δέκα… απίστευτες θεωρίες:

 

10. 11η Σεπτεμβρίου

9 11 1

Η θεωρία συνομωσίας λέει ότι οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οργάνωσαν την καταστροφή των Διδύμων Πύργων, οι οποίοι στην πραγματικότητα ανατινάχτηκαν από τα θεμέλια, για να εμπλέξουν την Αμερική σε πόλεμο στη Μ. Ανατολή, και να κερδίσουν τον έλεγχο του πετρελαίου.

Βαθμός Αληθοφάνειας: 7/10 Η θεωρία δεν φαίνεται και τελείως εκτός της πραγματικότητας, αλλά τελικά η Αμερικανική, και η παγκόσμια οικονομία βγήκε ζημιωμένη

Βαθμός Funkiness: 1/10. Ούτε Ναίτες, ούτε εξωγήινοι. Boring.

 

9. Η προσγείωση ΑΤΙΑ (UFO) στο Roswell

Roswell Paper

Στα 1947, ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, καταρρίφτηκε από την αμερικανική αεροπορία στο Roswell του New Mexico. Η αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε έναν ιπτάμενο δίσκο, όμως το αναίρεσε αμέσως μετά, λέγοντας ότι επρόκειτο για μετεωρολογικό αερόστατο. Αρκετοί πιστεύουν ότι επρόκειτο για συνάντηση με εξωγήινους (προσωπικά πείστηκα ότι υπάρχουν εξωγήινοι, όταν είδα το Γιωργάκη τον Παπανδρέου να μιλάει).

Alien

Βαθμός Αληθοφάνειας: 6/10. Με τον ψυχρό πόλεμο να ανεβάζει στροφές, νομίζω ότι κάτι βρήκαν οι Αμερικανοί, αλλά όχι απαραίτητα ιπτάμενο δίσκο. Αρκεί όμως να καταλάβει κανείς ότι 5 χρόνια νωρίτερα τα αεριωθούμενα Τζέτ, ανήκαν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Βαθμός Funkiness: 4/10. Οι eξωγήινοι πάντα ανεβάζουν το ενδιαφέρον.

8. Το πείραμα της Φιλαδέλφιας

Philly 1

Με τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο στο φόρτε του, Αμερικανοί δοκίμασαν να κάνουν το U.S.S. Eldridge αόρατο στα ραντάρ. Κάτι πήγε λάθος όμως, και το πλοίο μεταφέρθηκε στο χώρο και το χρόνο. Όταν επέστρεψε, πολλοί ναύτες είχαν χαθεί, ενώ αρκετοί είχαν γίνει ένα με τη λαμαρίνα του πλοίου. Οι Αμερικανοί έδωσαν αργότερα το Eldrige στην Ελλάδα, που μετονομάστηκε σε Α/Τ «ΙΕΡΑΞ».

Βαθμός Αληθοφάνειας: 4/10. Έχεις κάνει ΤΟ απόρρητο μυστικό πείραμα έχοντας μεταφέρει ένα αντικείμενο στο χώρο και το χρόνο. Και μετά, αντί να το μελετάς για 100 χρόνια, το δίνεις στην Ελλάδα. Χμμμμμμ…..

Βαθμός Funkiness: 5/10. Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Ωραίο για ταινία και ποπκόρν….

 

7. Ο Paul McArtney πέθανε, και ο Έλβις ζεί!

Παίρνουμε όποιον διάσημο έχει πεθάνει και λέμε ότι ζει. Από τις βασικότερες αρχές της θεωρίας συνομωσίας. Σύμφωνα με αυτές, ο Έλβις ζει (ή γύρισε σπίτι του), ο Χίτλερ ζούσε μέχρι το ’76, ο Cobain ζει, η Νταιάνα ζει, ο Tupak ζει. Αντίθετα ο Sir Paul Macartney πέθανε νέος, και αντικαταστάθηκε από σωσία του με όμοια φωνή.

Hitler

Βαθμός Αληθοφάνειας: 6/10 Στο πρώτο σκέλος, εφόσον ζει ακόμα ο Μητσοτάκης, είμαι διατεθειμένος να πιστέψω σε οτιδήποτε. Μακροζωία, Νεφελήμ ότι σας κάνει κέφι. Όλοι μπορούν να ζήσουν για πάντα.

Βαθμός Funkiness: 5/10. Ο Χίτλερ ζούσε στην Αργεντινή και καλλιεργούσε ραπανάκια.. funky…

6. Μας Ψεκάζουν!

Chemtrail 1

Και όχι μόνο μας ψεκάζουν, αλλά μας ρίχνουν και μυστικές ουσίες στο νερό. Όλα αυτά αποσκοπούν στον έλεγχο του μυαλού μας.

Βαθμός Αληθοφάνειας: 6/10 Η φθορίωση του νερού είναι αληθινή, όπως είναι και το φαινόμενο τα αεροπλάνα που πετάνε σε μεγάλο ύψος να εμφανίζουν μια ουρά. Τώρα, αν αυτό το κάνουν για να ελέγχουν το μυαλό μας δεν ξέρω. Για αυτό υπάρχει το Χόλυγουντ.

Βαθμός Funkiness: 5/10. Η θεωρία μόνη της παίρνει 0. Αλλά ο τύπος στη δουλειά που κοιτάζει ψηλά να δει αν τον ψεκάζουν, ναι, είναι funky.

 

5. Δεν προσγειωθήκαμε στο Φεγγάρι

Moon Landing 1

Η κλασσικότερη θεωρία συνομωσίας. Η NASA πήγε μέχρι το φεγγάρι, αλλά δεν κατάφερε να προσγειωθεί. Για αν αποδείξει όμως την υπεροχή της όμως απέναντι στους Ρώσους, γύρισε ένα βιντεάκι στο Χόλυγουντ και το προέβαλλε.

Βαθμός Αληθοφάνειας: 5/10 Ειλικρινά δεν ξέρω. Από τους Αμερικάνους περιμένω τα πάντα

Βαθμός Funkiness: 0/10. Boring. Αλλά η ταινία Iron Sky, που πραγματεύεται ότι δεν πήγαν οι Αμερικανοί, αλλά πήγαν οι Ναζί μετά τον πόλεμο στο φεγγάρι, και έμειναν εκεί μόνιμα, είναι funky!

 

4. H γη είναι κούφια

Sinkhole1

…και στα έγκατα της, βρίσκεται μια πόλη, η Agarta. Όταν θα σταματήσει η αναρχία στον κόσμο, και επικρατήσει Συναρχία, τότε θα ανοίξει η Agarta τις πόρτες της στον κόσμο.

Βαθμός Αληθοφάνειας: 2/10 Αλλά τελείως διαισθητικά, επειδή εγώ δεν θα ήθελα να μείνω κάπου τόσο ζεστά. Με το μπαρδόν δηλαδή για τους κατοίκους της Agarta αλλά δεν θα βιαζόμουν να ανοίξει τις πόρτες της.

Βαθμός Funkiness: 7/10. Φωτισμένοι άνθρωποι που ζουν στον πυρήνα της γης και θα μας μιλήσουν όταν τα βρούμε… χμμμ. Αν ήταν φωτισμένοι θα είχαν υποψιαστεί μέχρι τώρα ότι ποτέ δεν θα τα βρούμε…

 

3. Ο Μπαράκ Ομπάμα

Obama Muslim1

Α) Γαλουχήθηκε από τον Καντάφι για να γίνει ο πρώτος μουσουλμάνος πρόεδρος στις ΗΠΑ

Β) Είναι ο Αντί-Χριστος

Γ) Είχε Ούφο στην ορκωμοσία του.

Βαθμός Αληθοφάνειας: 1/10. Για τα ΟΥΦΟ το ψιλο-πιστεύω. Αν τώρα τον έκανε πρόεδρο ο Καντάφι για να κάνει μουσουλμανική την Αμερική, όντας ταυτόχρονα ο αντίχρηστος…

Βαθμός Funkiness: 8/10… ε, τότε είναι απλώς funky τύπος

2. Reptilians

Lizardpeople 1

Μια μυστική φυλή ερπετοειδών ζει ανάμεσα μας, και προσπαθεί να καταλάβει τη γη. Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, και πολλοί άλλοι παράγοντες του δημόσιου βίου ανήκουν σε αυτούς. Η Νταϊάνα τους ανακάλυψε, και για αυτό τη σκοτώσανε.

Βαθμός Αληθοφάνειας: 9/10. Το ότι ο Κάρολος και η μαμά του κατάγονται από τη σαύρα, όχι δεν δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Βαθμός Funkiness: 8/10… Μια οικογένεια ερπετών διαφεντεύει τον κόσμο. Να θυμηθώ να συμπεριφέρομαι καλύτερα στον Τζίμι το Ιγκουάνα μου…

 

1. Μυστικές λέσχες.

Bilderberg 1

Αν μπορείτε να τις πείτε με μια ανάσα, σας βγάζω το καπέλο. Μπιλντερμπεργκ, Κοινό της Σιών, Εβραίοι Σιωνιστές, Ιλλουμινάτοι, Ναίτες, και εξακόσιες Μασονικές στοές παλεύουν για να κατακτήσουν τον κόσμο. Πρώτος στόχος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες»!

Βαθμός Αληθοφάνειας: 1/10. Το έτος είναι 2565. Από τις ορίτζιναλ 6544 μυστικές λέσχες, έχουν μείνει μόνο 2. Και πάλι δεν τα βρίσκουν. Η Agarta αρνείται ακόμα να ανοίξει τις πύλες της.

Βαθμός Funkiness: 8/10… Καμία θεωρία συνομωσίας χωρίς Ναίτες δεν αξίζει, έλεγε ο Ομπέρτο Έκο…

 

Και μια που πιστεύω!

Bonus: JFK

U May Not Be As Gay As This1

Ο JFK δολοφονήθηκε από ειδική ομάδα επίλεκτων γκέι δολοφόνων του FBI, που συστάθηκε από τον J. Edgar Hoover, και οι οποίοι μετά τη δολοφονία έβαλαν τα κανονικά «γκέι» ρούχα τους, για να χαθούν μέσα στο πλήθος. (Γιατί ως γνωστόν μια ομάδα γκέι τύπων θα περνούσε απαρατήρητη στο Τέξας το 1963!!!)

Now THAT’s Funky!