2 μωρά για την Καλομοίρα!

Kalomoira h 596 355

Κι εκεί που λέγαμε πού χάθηκε αυτό το κοριτσάκι από τη Νέα Υόρκη μόλις μάθαμε ότι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK και αποκάλυψε το απίστευτο ευτυχές γεγονός! Ότι είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα με τον άντρα της Γιώργο Μπούσαλη!!! «Πριν από λίγες εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος και πριν από δύο μέρες έμαθα ότι περιμένω δίδυμα. Όταν το μάθαμε, αρχίσαμε να κλαίμε με την πεθερά μου. Ήταν μεγάλο σοκ. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Η μητέρα μου, μου είχε πει πολλές φορές ότι στην οικογένειά τους υπήρχαν δίδυμα και από την πλευρά του παππού και από την πλευρά της γιαγιάς, αλλά δεν το είχε πάρει καθόλου σοβαρά», δήλωσε στο περιοδικό η Καλομοίρα.

83436

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, είπε: «Προς το παρόν δεν έχω και την καλύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά όλοι μου λένε ότι θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες. Μένω στο σπίτι της πεθεράς μου γιατί έχω πολλές ζαλάδες και εμετούς. Εκείνη μου μαγειρεύει και με βοηθάει πολύ. Αισθάνομαι περίεργα γιατί όλες οι μυρωδιές με πειράζουν πολύ. Η πεθερά μου έχει πει στο Γιώργο να μη φοράει την κολόνια του γιατί η μυρωδιά με τρελαίνει. Επίσης έχω γίνει κουραστική με τα φαγητά! Μια μέρα θέλω μόνο μακαρόνια χωρίς τίποτα από πάνω, την επόμενη θέλω μόνο φρεσκοκομμένες πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ και την επόμενη πατάτες φούρνου με φέτα από πάνω. Δεν ξέρω τι να πω, τους έχω τρελάνει όλους λίγο».

Και που είσαι ακόμα δηλαδή. Εμένα μου θυμίζει τη Μαρίνα Κουντουράτου από το «2 Ξένοι» που έπρηζε τον καημένο τον Τόλη όλο αυτό το αλλοπρόσαλλο αλλά τι να κάνουμε. Προσεχώς λοιπόν θα δούμε 3 κοριτσάκια ντυμένα στα ροζ on stage να τραγουδάνε «Παίζεις ναι με παίζεις»! Καλή λευτεριά!

 

Δείτε τις εκπομπές μου CINELOVERS και BIG COUPLE στο hbchannel και μάθετε περισσότερα νέα για τοHollywood και τη showbiz.

http://www.hbchannel.tv/itv/diaskedasi-mousiki/1436-cinelovers

http://hbchannel.tv/itv/diaskedasi-mousiki/1498-big-couple;catid=15