21 Δεκεμβρίου 2012 – Παρακολουθήστε το Τέλος του Κόσμου σε Ζωντανή Μετάδοση

Doomsday 2012Οι τελευταίες ώρες πλησιάζουν και η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου είναι πολύ κοντά. Τα σενάρια καταστροφής του πλανήτη δυστυχώς συνεχίζουν να απασχολούν και να επηρρεάζουν πολύ αρνητικά κάποιες ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, παρά τις διαβεβαιώσεις επιστημόνων και της NASA ότι η προφητεία των Maya δεν πρόκειται να εκπληρωθεί (τουλάχιστον όχι μεθαύριο…). Πολλοί είναι αυτοί που έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον ουρανό και περιμένουν την “Αποκάλυψη”. Με αφορμή τα σενάρια καταστροφής του πλανήτη την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, η Slooh Space Camera, αποφάσισε να υλοποιήσει ένα πρότζεκτ που έχει να κάνει με τη «ζωντανή» μετάδοση του διαστήματος από σήμερα μέχρι την ημέρα της συντέλειας. Τα δωρεάν webcasts, θα δώσουν την δυνατότητα στο καθένα να παρατηρήσει την οποιαδήποτε «ύποπτη» κίνηση αστεροειδών ή άλλων αντικειμένων που, σύμφωνα με την προφητεία των Maya, θα συγκρουστούν με τον πλανήτη μας. Ο Bob Berman, αρθρογράφος του περιοδικού Astronomy, που θα συμμετάσχει στη διαδικασία δήλωσε πως «ενεργούμε ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κυβέρνηση, και για να πείσουμε και αυτούς που νομίζουν ότι πρόκειται για μία παγκόσμια συγκάλυψη της επερχόμενης καταστροφής, δίνουμε τη δυνατότητα στον κάθε ένα να παρακολουθήσει τους άλλους πλανήτες και τις ελλειπτικές τροχιές για οτιδήποτε παράξενο».

Η ιστοσελίδα Slooh Space Camera έχει αναρτήσει πρόγραμμα με τα ζωντανά webcasts από αστεροσκοπεία σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά από τώρα πατώντας εδώ.

 

Εάν πάλι δεν πιστεύεται ότι το τέλος του κόσμου έφτασε μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας για ένα πρωτότυπο ημερολόγιο του 2013.

BLANK Poster Cal_17

 Κερδίστε 3 πρωτότυπα ημερολόγια – “BLANK” Poster Calendar

Ένα ημερολόγιο, διαφορετικό.

Ένας καμβάς για να αποτυπώσεις γεγονότα, εμπειρίες και σχέδια.

Μια λευκή σελίδα για να αφήσεις το δικό σου σημάδι πάνω στη νέα χρονιά.

Το μέλλον σου αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα.

Και το πιο σημαντικό;

Εσύ είσαι αυτός που το σχεδιάζει.