“Έκανα χρήση ναρκωτικών για 1,5 χρόνο” Η σοκαριστική εξομολόγηση του τραγουδιστή.

Η κοκαΐνη, το διαζύγιο και η νέα του σχέση.

Valadis H 633 451

Ο Βαλάντης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παραδέχεται τα… κακώς κείμενα της ζωής του. Ο τραγουδιστής παραδέχεται για τα προσωπικά του: «Ό,τι σχέση και να κάνω κάτι μου αφήνει και κάτι δίνω». Αποκαλυπτικός και σοκαριστικός, ο Βαλάντης, μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τη ζωή του.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε: “Είμαι σε διάσταση με τη σύζυγό μου. Έχω κάνει νέα σχέση. Στο παρελθόν έχω συνευρεθεί ερωτικά με τρείς γυναίκες ταυτόχρονα. Έχω κάνει για 1,5 χρόνο χρήση ναρκωτικών”.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Βαλάντης δηλώνει: “Είμαι σε διάσταση με τη σύζυγό μου. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο ακόμη. Με στενοχωρεί ο χωρισμός, γιατί κάθε φορά που έβρισκα έναν άνθρωπο και έλεγα “είμαι ερωτευμένος”, πάντα αυτό τελειώνει. Χώρισα, γιατί δεν άντεξα τη δέσμευση.”

Για το παιδί που απέκτησε με την Έλενα Γκρέκου δηλώνει: “Τώρα πια έχω συνέχεια μαζί μου τον γιο μου. Μου αρέσει που κοιμάμαι και ξυπνάω μαζί του. Προσπαθώ να τα κάνω όλα καλά. Είμαι μαμά και μπαμπάς μαζί. Επειδή ζούσε με τον παππού και την γιαγιά, ήταν πολύ κακομαθημένος γιατί του έκαναν όλα τα χατίρια. Ενώ, είναι ένα εξαιρετικά καλό παιδί, με φοβερή ευαισθησία”.

Valantis22 1

Στην ερώτηση του Γιάννη Βίτσα αν είναι σήμερα ερωτευμένος και αν έχει μετρήσει τις γυναίκες που έχει συνευρεθεί απαντά: “Είμαι ερωτευμένος. Όλες αυτές οι αποτυχημένες σχέσεις μου, με βοήθησαν,να δημιουργήσω μια σχέση με ειλικρίνεια. Δεν σκοπεύω να παντρευτώ, ούτε να κάνω άλλο παιδί. Σε αντρικές κουβέντες με φίλους, συνειδητοποίησα ότι σίγουρα οι γυναίκες που έχω συνευρεθεί είναι πάνω από τον μέσο όρο των αντρών. Έχω συνευρεθεί και με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα”.

Ο Βαλάντης αποκάλυψε και την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά που όπως λέει αποτελεί πια παρελθόν: ” Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Ήταν μια άσχημη περίοδος στη ζωή μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη “μαστούρα” είναι να είσαι νηφάλιος. Έκανα χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα. Και κοκαϊνη δοκίμασα, αλλά κατάλαβα πραγματικά ότι δεν μου έδινε τίποτα. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα”

Valantis

Όσο για τους καλλιτέχνες Πάριο, Αλεξίου, Γαλάνη εξηγεί γιατί δεν θα πήγαινε να τους ακούσει: “Δεν θα τραγουδάω 45 και 50 χρονών. Θέλω να σταματήσω όταν πρέπει. Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν- όποιοι κι αν είναι. Τον Πάριο δεν θα τον έβλεπα πια. Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει και η εικόνα και το όλο “πακέτο”. Ούτε την Αλεξίου και την Γαλάνη ούτε κανέναν δεν θα πήγαινα να ακούσω. Νομίζω ότι πρέπει να σταματάς σε ορισμένη ηλικία. Είσαι σαν τους ποδοσφαιριστές. Μετά τα 50 σου, μπορεί να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Θα προτιμούσα ο Γιάννης Πάριος να κάνει παραγωγές σε νέα παιδιά”.