Η πρώην, η νυν και…. ο Χολίδης!

Η πρώην, η νυν και…. ο Χολίδης! – FunDay :) – Διάφορα – Image

Τι να κάνει κι ο καημένος ο Χολίδης που βρέθηκε ανάμεσα σε δυο ξανθιές και προσπαθεί να βγάλει άκρη! Έξαλλη σου λέει η νυν (Δούκισσα Νομικού) με την πρώην (Θέλξη) για τα μάτια του τραγουδιστή. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Χρήστος Χολίδης με τη Δούκισσα Νομικού [/highlight]είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, από όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Just the 2 of us» και δεν έχουν τσακωθεί ποτέ σου λέει. Ε κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Ο λόγος; Η (πολύ παλιά σύμφωνα με δημοσιεύματα) πρώην του Χρήστου, Θέλξη, με την οποία μάλιστα τραγουδά μαζί στο Romeo. Ένα βράδυ λοιπόν προσφέρθηκε ο Χρήστος να την πάει σπίτι της μετά το τέλος του προγράμματος, μιας και η Θέλξη προφανώς δεν είχε μεταφορικό μέσο και που να παίρνει ταξί τέτοια ώρα μια γυναίκα μόνη (και ξανθιά). Είπε λοιπόν να την πάει ο ίδιος ως gentleman που είναι. Έλα όμως που δεν υπολόγισε την οργή της άλλης ξανθιάς, της Δούκισσας, η οποία έγινε έξαλλη με το που πληροφορήθηκε τι συνέβη. Σου λέει κάθομαι εγώ στο σπίτι και σε περιμένω κι εσύ μου γυρνάς με την πρώην στους δρόμους της Αθήνας; Με τα δίκια της η κοπέλα. Έτσι λοιπόν, ο καυγάς δεν άργησε, με την νεαρή παρουσιάστρια να είναι έξω φρενών, και τον τραγουδιστή να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να την ηρεμήσει.

Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα στο τέλος αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν βλέπουμε τη Δούκισσα στο εξής να ξημεροβραδιάζεται πρώτο τραπέζι πίστα στο Romeo.. Τρελή είναι να τον ξανά αφήσει μόνο του με τη Θέλξη; Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά που λέει κι ο σοφός λαός…