Η Νανά Καραγιάννη μετά από παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου δήλωσε ότι σκοπεύει να μπει σε κλινική για να ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία

Η Νανά Καραγιάννη το τελευταίο διάστημα παλεύει με την ύπουλη ασθένεια της νευρικής ανορεξίας και σοκάρει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο facebook που την δείχνουν να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 26/9  η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα» στο STAR, είχε ως βασικό της θέμα την νευρική ανορεξία που ταλαιπωρεί χιλιάδες κορίτσια.

Η εκπομπή έφερε ως παράδειγμα την Νανά Καραγιάννη, η οποία ταλανίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχει μείνει “σκιά” του εαυτού της.

Nana Karagianni 08 600x426

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της κάμερας της εκπομπής, έκανε έκκληση στην Νανά Καραγιάννη να μπει σε κάποια κλινική ώστε να λάβει τις απαραίτητες θεραπείες.

Γνωστή για το δυναμισμό και αυθορμητισμό της η Τατιάνα, δεν δίστασε να πιέσει από τον «αέρα» της εκπομπής την Νανά να την ακούσει προσεκτικά και να δεχθεί να εισαχθεί σε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική.

Nana Karagianni 04 600x455

Η ίδια η Νανά επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή της Τατιάνας και δήλωσε την πρόθεσή της να εισαχθεί στο νοσοκομείο, καθώς όπως είπε έχει συνειδητοποιήσει ότι η υγεία της βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση αλλά εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι που δεν της επιτρέπουν να μπει σε νοσοκομείο. Αμέσως παρενέβη γιατρός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, και δήλωσε ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να νοσηλεύσει την Νανά στην ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται.

Η Νανά δήλωσε ότι σκοπεύει να μπει στην κλινική, ώστε να προσπαθήσει να ξεπεράσει την περιπέτειά της. Η ίδια δήλωσε συγκινημένη και πρόθυμη να δώσει αυτή τη μάχη, ώστε να βγει νικήτρια. «Μακάρι να πάνε όλα καλά και εγώ έχω κουραστεί… Τι νομίζετε, μου είναι ευχάριστο; Δεν μπορώ, όλο με αυτό ασχολούμαστε. Μέσα στην μέση και αυτό το πρόβλημα, μέσα στα άλλα» ξέσπασε η Νανά.

Δείτε τα αποσπάσματα: