Νανά Καραγιάννη: μιλάει για την ανορεξία και την απόλυση της.

Νανά ΚαραγιάννηΤι δήλωσε η Νανά Καραγιάννη για την κατάσταση της υγείας της. Πότε κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Η Νανά δήλωσε στο Star πως είναι καλά και ότι πηγαίνει σε γιατρούς. “Πηγαίνω κανονικά, κάνω τις θεραπείες μου και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Όσο δυνατός χαρακτήρας κι αν είσαι, θέλει βοήθεια και από ειδικούς“.

Όσον αφορά τη στιγμή που κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης η παρουσιάστρια εξήγησε ότι έγινε όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. “Στο νοσοκομείο η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα. Τότε κατάλαβα τη σοβαρότητα της κατάστασης“.

Νανά Καραγιάννη

Το νέο έτος ξεκίνησε με απόλυση από τον Kiss Fm. Η ίδια το ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. Η συνεργασία της Νανάς Καραγιάννη με το ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Fm έληξε και από ότι φαίνεται στεναχωρήθηκε πολύ! όμως δεν το βάζει κάτω. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παρουσιάστρια θα αναλάβει να παρουσιάσει τα καλλιστεία «Star & Mr Body», τα οποία θα διεξαχθούν 18 Ιανουαρίου. Μαζί με την Νανά Κραγιάννη σε ρόλο οικοδέσποινας θα δούμε και την Ιωάννα Δεμέντη.

Δείτε επίσης:

Νανά Καραγιάννη…φωτογραφίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Μετά από παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου δήλωσε ότι σκοπεύει να μπει σε κλινική

Νανά Καραγιάννη: Διαβάστε τι έγραψε στο facebook

Σε άσχημη κατάσταση η Νανά Καραγιάννη (Δείτε το βίντεο)