Ο νέος «Άγγελος» του Leonardo Di Caprio!

Erin heatherton and leona 1

Αυτό το παιδί πια θα μας τρελάνει.. Δεν έχει αφήσει άγγελο για άγγελο και δη ξανθό της Victoria Secret που να μην τον έχει τραβήξει στα δίχτυα του. Μα καλά αυτές ωραίες κοπέλες, τόσο χάλια γούστο έχουν ήθελα να ήξερα; Ή μήπως ερωτεύονται το μυαλό του; Λέω εγώ τώρα. Γιατί τον Leo ωραίο δεν τον λες… ειδικά τώρα με το μούσι..

Erin heatherton2

Ο λόγος για την Erin Heatherton, με την οποία ο ηθοποιός φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος και τρελά ερωτευμένος τον τελευταίο καιρό… Ο Leonardo Di Caprio θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Quentin Tarantino με τίτλο «Django Unchained» και βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη Νέα Ορλεάνη για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Έτσι οι φήμες περί χωρισμού ξεχείλισαν στο Hollywood. Ωστόσο, το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Δεκέμβριο και μάλλον περνάει καλά όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα. Γιατί τι κάνουν εκεί στο Hollywood όταν θέλουν να βουλώσουν στόματα; Κάνουν μια δημόσια εμφάνιση, άκρως ερωτική –μόνο sex δεν περιλαμβάνει δηλαδή- και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και τις κίτρινες φυλλάδες να ζητάνε συγγνώμη για τις ανακρίβειές τους.

Leonardo dicaprio erin heatherton candela 03

Η χαρά των paparazzi ήταν λοιπόν το ζευγάρι κατά τη διάρκεια πρόσφατου γεύματός του στο εστιατόριο Candela στη Νέα Υόρκη καθώς τους απαθανάτισαν σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον «άγγελο» να χαϊδεύει το Leonardo τρυφερά στο πρόσωπο, και τον 37χρονο ηθοποιό να την κοιτά μες στα μάτια και να… «λιώνει»! Ντυμένοι casual και οι δυο, έδειχναν πολύ «κοντά» ο ένας στον άλλον. Μόνο sex που δεν έκαναν όπως είπαμε. Το ζευγάρι άλλωστε όποτε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν, δεν χάνει τον καιρό του και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί. Εμένα αν και δεν μου αρέσουν σαν ζευγάρι- του κόβει 1 1/2 κεφάλι- και δεδομένου ότι ο Leonardo είναι δηλωμένος και σε υπερθετικό βαθμό «μαμάκιας», αφού είναι και μοναχοπαίδι, μάλλον η μαμά- κακιά μάγισσα θα βγάλει και αυτόν τον άγγελο nock-out, όπως έγινε και με τις πρώην Gisele Bundchen και Bar Rafaeli. Ωστόσο, όσο ζούμε ελπίζουμε!