Σάλο με το προσωπικό video της Olvido Hormigos. Τελικά η αρραβωνιαστικιά του εραστή της ανέβασε το ροζ βίντεο στο διαδίκτυο!

 

H Olvido Hormigos ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα ως δημοτική σύμβουλος σε δήμο της Ισπανίας και δεν υπήρχε ούτε ένα… μαύρο συννεφάκι να της ανακόψει την πορεία. Και η αλήθεια είναι αυτή: μαύρο μπορεί να μην υπήρξε, εμφανίστηκε όμως στην πορεία ένα… ροζ συννεφάκι-ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο.
Olvido Dimotiki Simvoulos Ispania

Στο βίντεο η Olvido Hormigos εμφανίζεται χωρίς ρούχα πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού της, να αυτοϊκανοποιείται.  Η ίδια η Olvido Hormigos, μητέρα δυο παιδιών, δηλώνει ότι νιώθει πολύ άβολα και ότι η ίδια δεν έκανε τίποτα κακό, ωστόσο υπέβαλλε την παραίτησή της όπως αναφέρει η Daily Mail, ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένειά της και το κόμμα της, το σοσιαλιστικό PSOE.

Article OlvidohormigoscarpioΑρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο πως ένα ιδιωτικό βίντεο κατέληξε σε χέρια τρίτων και από εκεί στο ιντερνέτ, όπου έγινε ανάρπαστο, υπήρχε όμως η υπόνοια ότι πρόκειται ενδεχομένως για πολιτική μηχανορραφία. Στη συνέχεια όμως έγινε γνωστό, άλλος είχε βάλει το χεράκι του ή μάλλον άλλη: Η αρραβωνιαστικιά του εραστή της! Η οργισμένη και απατημένη γυναίκα «ανέβασε» το βίντεο που οδήγησε την Hormigos στην παραίτηση της για να την εκδικηθεί. Παρόλο που η ίδια η σύμβουλος προσπάθησε να τα «ρίξει» στους πολιτικούς της αντιπάλους υποστηρίζοντας μάλιστα ότι βίντεο ήταν για τον σύζυγο της. Η Corriera della Sera όμως έχει… άλλη άποψη. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η αρραβωνιαστικιά του εραστή της το έκανε. Και όσο για τον εραστή της, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι ο τερματοφύλακας, Sanchez Ramirez.