Παγώνει οριστικά το “Dancing” ! Ολο το παρασκήνιο…

Makripoulia12 H 633 451

Βαθιά στην κατάψυξη φαίνεται πως μπαίνει οριστικά το “Dancing with the stars” ! Οι Αντεννικοί παρά το γεγονός ότι ήθελαν πάρα πολύ η έναρξη της ερχόμενης σεζόν να γίνει με ένα γκλάμουρους τρόπο και αυτός δεν θα ήταν άλλος από το να σηματοδοτηθεί η έναρξη της σεζόν 2012-2013 με την έναρξη του επόμενου κύκλου επεισοδίων του “Dancing”, τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι ακριβώς.

Μετά από σειρά συσκέψεων οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως θα ήταν πιο συνετό εκ μέρους τους, να μην πάρουν ένα τόσο μεγάλο ρίσκο – από πλευράς κόστους πάντα – και να υποδεχτούν την νέα τηλεοπτική χρονιά πιο… σεμνά και ταπεινά !

Αυτό έχει φυσικά ως αποτέλεσμα την απόφαση το “Dancing with the stars” να παγώσει, μέχρι νεοτέρας ! Σύμφωνα δε με τα επόμενα σενάρια πρεμιέρας του σόου που έχουν αρχίσει να καταστρώνονται, όλοι οι εγχώριοι σελέμπριτις θα πρέπει να ξεκινήσουν να ιδρώνουν στο παρκέ, μετά την ανατολή του νέου έτους !

Με άλλα λόγια; Το κανάλι του Αμαρουσίου, τώρα προσανατολίζεται στο να βγάλει το “Dancing” στον αέρα από τον Γενάρη του 2013 και μετά !

“Η αλήθεια είναι, πως θέλαμε πάρα πολύ να μπορέσουμε να υποδεχτούμε την νέα χρονιά με το “Dancing” ,όμως, αυτό τελικά είναι κάτι που δεν φαίνεται αυτή την στιγμή εφικτό. Η οικονομική κρίση βλέπετε, έχει αλλάξει τα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά και αυτό ισχύει για όλα τα κανάλια”, λέει υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ΑΝΤ1 στο “TLIFE” και πρσθέτει :

“Η πιο αισιόδοξη άποψη ,λοιπόν, το πιο αισιόδοξο σενάριο μέχρι τώρα, ήταν το “Dancing” να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου. Ομως, απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και έτσι τώρα όλοι θα παλέψουμε ώστε να βγει στον αέρα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, δηλαδή, από τον Γενάρη και μετά, αν και όλες οι καθοριστικές, τελικές συσκέψεις για όλα αυτά, θα γίνουν στο κανάλι περί τα τέλη του Αυγούστου”.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ,λοιπόν, καταλαβαίνετε γιατί και χθες η Ζέτα Μακρυπούλια στις δηλώσεις που έκανε μπροστά από τις κάμερες σε ότι έχει να κάνει με το “Dancing” ήταν “δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα” ! Γιατί όντως δεν ξέρει, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα, αφού σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, δεν υπάρχει ακόμα και κανένας λόγος για να την έχουν ειδοποιήσει οι Αντεννικοί !

 

via [ligoapola.com]