ΣΟΚ – Τραγουδίστρια παραμορφώθηκε από πλαστικές!

Η Τραγουδίστρια που παραμορφώθηκε από τις πλαστικές στην Τατιάνα Στεφανίδου:

“Η φιλαρέσκειά μου με κατέστρεψε”

Η Ελένη εξομολογείται στην Τατιάνα τον εφιάλτη που ζει! Η ζωή της έμοιαζε ιδανική μέχρι που μια αισθητική παρέμβαση τα άλλαξε όλα.

Η Ελένη εργαζόταν ως τραγουδίστρια και η ομορφιά της ήταν ένα από τα όπλα της. Περιποιούνταν τον εαυτό της σε αφάνταστο σημείο, όπως υποστηρίζει, ενώ οι θαμαστές της έκαναν ουρά. Η επαγγελματική της επιτυχία συνοδευόταν από μία υπέροχη προσωπική ζωή.

ΣΟΚ - Τραγουδίστρια παραμορφώθηκε από πλαστικές!

Όλα αυτά όμως άλλαξαν όταν αποφάσισε να κάνει μία αισθητική παρέμβαση με ενέσεις σιλικόνη στο πρόσωπό της. Κάτι πήγε στραβά και πρίστηκαν υπερβολικά τα μάγουλα της και τα χείλη της… “Ντρέπομαι να κοιταχτώ στον καθρέπτη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου”, εξομολογείται η Ελένη στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα.

Η προσωπική της ζωή και η καριέρα της καταστράφηκαν. Όταν επέστρεψε στη δουλειά της το αφεντικό της την έδιωξε, μέχρι να επανέλθει το πρόσωπό της. Εκτός από αυτό, ο επι 7 χρόνια αρραβωνιαστικός της την χώρισε γιατί δεν μπορούσε να την βλέπει.

Ο γιατρός της είπε ότι αυτό θα φύγει σε λίγο καιρό αλλά πολλούς μήνες μετά το πρόσωπό της είναι ακόμα σε άσχημα κατάσταση.
Δες αποσπάσματα από την εκπομπή: