Κερδίστε 180 διπλές προσκλήσεις για τη ταινία “Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα” 22/12/2012

Μπορείτε να κερδίσετε 180 διπλές προσκλήσεις για το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ της πόλης,

στο Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό.

zarafa

Οι προσκλήσεις είναι για το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και τις συγκεκριμένες ταινίες

 ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Διπλές προσκλήσεις

1

11.50: Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

60

2

13.20: Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

60

3

15.00: Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

60

 

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 180 διπλές προσκλήσεις θα πρέπει:

1. Να κάνετε share και like το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.

2. Και να συμπληρώσετε τη φόρμα (ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρησιμοποιήστε το πραγματικό σας email γιατί μέσω αυτού θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές!)

Δηλώστε συμμετοχή εδώ καθώς και το νούμερο της παράστασης που σας ενδιαφέρει:

1

11.50: Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

2

13.20: Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

3

15.00: Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα


Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 21/12 στις 12:00 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο www.funday.gr και στη σελίδα μας στο facebook .

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο του  Cine Παράδεισος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

zarafa (2)

Ενα από τα καλύτερα φιλμ κινουμένων σχεδίων της χρονιάς, «To Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» μας ταξιδεύει στην Αφρική, Κάτω από ένα δέντρο μπαομπάμπ ένας σοφός παππούς διηγείται στα παιδιά που έχουν μαζευτεί γύρω του την ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού 10 ετών από την Αφρική, και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, που ο Πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σα δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας, Κάρολο Ι. Ο Χασάν, ο Πρίγκιπας της ερήμου, εξουσιοδοτημένος από τον Πασά, αναλαμβάνει να παραδώσει τη Ζαράφα στην Γαλλία. Όμως ο Μάκι, έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του και ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του φίλη καμηλοπάρδαλη πίσω στην πατρίδα της και το φυσικό της περιβαλλον! Έτσι, ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινάει για τον Μάκι και την Ζαράφα που θα τους πάει από το Σουδάν στο Παρίσι, περνώντας από την Αλεξάνδρεια, την Ελλάδα, τη Μασσαλία, τις χιονισμένες Άλπεις, ταξιδεύοντας με ένα μεγάλο αερόστατο! Στο ταξίδι αυτό θα έχουν μαζί τους τις δίδυμες ιερές αγελάδες, Μουν και Σουν, θα συναντήσουν την όμορφη Ελληνίδα πειρατίνα Μπουμπουλίνα και θα μοιραστούν εμπειρίες που θα δυναμώσουν τη φιλία και την αγάπη τους για πάντα!. Συγκινητικό και φτιαγμένο από το υλικό των παιδικών ονείρων, «Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» και οι εικόνες του μαγεύουν το κοινό, ανεξαρτήτου ηλικίας.