Η Νανά Καραγιάννη σε ρόλο- έκπληξη!

Μέλος κριτικής επιτροπής σε καλλιστεία θα γίνει η Νανά Καραγιάννη, που μετά τη νοσηλεία της ώστε ν’ αντιμετωπίσει την νευρική ανορεξία, έχει επιστρέψει πλήρως στους ρυθμούς της καθημερινότητας της. Η δημοσιογράφος απ’ ότι φαίνεται είναι πολύ καλά και αποφασισμένη να κερδίσει την ζωή της. Έτσι, είπε το  «ναι» για να είναι μέλος κριτικής επιτροπής σε καλλιστεία που πρόκειται να γίνουν στο Πειραιά.

Nana Giannis

Η ραδιοφωνική παραγωγός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, ανακοίνωσε περιχαρής ότι θα λάβει μέρος στην επιτροπή καλλιστείων στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στα «STAR BODY ΠΕΙΡΑΙΣ 2013».

H  ίδια μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook γράφοντας:

 «Δεν θα είμαι αυστηρή με τα κορίτσια & θα περάσουμε super με την επιτροπή που είναι τίγκα σε φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και κυρίως επαγγελματίες ο καθένας του είδους του!! Τέλεια!!».

Nana Karagianni 007

H Νανά φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα υγεία της! Συνεχίσει την θεραπεία της και έχει πάρει πέντε κιλά.

Πριν από λίγες μέρες είχε συμπλήρωσε τρία χρόνια έγγαμου βίου με τον αγαπημένο της, Γιάννη Κωτσόπουλου και το γιόρτασαν!

Nana Karagianni 001

Nana Karagianni 004

Nana Karagianni 005

Η Νανά μάλιστα στις 14 Οκτωβρίου είχε γράψει στο twitter της: «Όσοι μας στηρίζουν στις δυσκολίες πρέπει να είναι μαζί μας στις μεγάλες χαρές, happy μας anniversary λοιπόν»!

Οι φίλοι και οι συγγενείς του ερωτευμένου ζευγαριού συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο «Ελιά» στην Αργυρούπολη και το «έκαψαν»!

Εμείς για άλλη μια φορά να τους ευχηθούμε: «Να είναι πάντα ευτυχισμένοι»!

Δείτε επίσης:

Νανά Καραγιάννη…φωτογραφίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Νανά Καραγιάννη: μιλάει για την ανορεξία και την απόλυση της.

Μετά από παρέμβαση της Τατιάνας Στεφανίδου δήλωσε ότι σκοπεύει να μπει σε κλινική

Νανά Καραγιάννη: Διαβάστε τι έγραψε στο facebook

Σε άσχημη κατάσταση η Νανά Καραγιάννη (Δείτε το βίντεο)